Af - 15/04-17 14:56

Linse Kessler vil have mere kameraovervågningLinse Kessler vil have mere kameraovervågning

Linse Kessler mener, at der skal være mere kameraovervågning i Danmark. Det sker efter faren til den myrdede Emilie Meng har efterspurgt det.

Bildstrecke im Grossformat »

Sagen om 17-årige Emilie Meng, der forsvandt sidste sommer og senere blev fundet myrdet i en mose nær Borup, har påvirket hele landet.

Nu har pigens far, Nicolai Skovgård, skabt ny debat i kølvandet på sagen.

Han er nemlig frustreret over, at den danske lovgivning ikke levner mulighed for mere kameraovervågning i det offentlige rum. For så ville forbrydelsen mod hans datter være opklaret for længst, mener han.

Det siger han i et stort interview med BT, som du kan læse her.

Emilie Mengs far taler ud: - Hun var den eneste, jeg havde tilbage
Emilie Mengs far taler ud: - Hun var den eneste, jeg havde tilbage

- Langt de fleste mennesker har ikke noget udestående med nogen, og når man ikke har det, så er der heller ikke noget problem i at blive overvåget, for man har jo ikke noget i klemme. Med flere kameraer i det offentlige rum ville man få fat på mordere og voldtægtsforbrydere, og hvad der ellers er af gøglere rundt omkring. Sådan nogen bryder jeg mig ikke om. Hvis man har gjort noget forkert, skal man også stilles til ansvar. Det skal lovgivningen ikke stå i vejen for, siger han.

Dansk Folkeparti: - Vi er enige med Emilie Mengs far
Dansk Folkeparti: - Vi er enige med Emilie Mengs far

Udtalelsen har fået politikerne op af påskefrokoststolene, og de skændes nu om, hvorvidt det er en god idé med mere kameraovervågning. SF synes, det er en dårlig idé mens Dansk Folkeparti synes, det er en rigtig god idé.

Også realitystjernen og meningsdanneren Linse Kessler har tænkt over ideen, som hun tidligere har været modstander af, men Emilie-sagen har været medvirkende til at ændre hendes holdning.

Linse giver koncert i aften: Årsagen er tragisk og rørende
Linse giver koncert i aften: Årsagen er tragisk og rørende

Det skriver hun på Facebook.

- Jeg sidder her i Manchester og ryger en smøg på taget af vores hotel, jeg læser nyheder hjemmefra. Nicolai Skovgård, far til kære Emilie, som brutalt med myrdet, efterlyser intensiveret kameraovervågning, så sager som denne kan opklares. For mange år tilbage var jeg imod, men det har jeg ikke været længe, jeg er 100 % på hans hold. Hvad synes I derude, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Overvældet Linse fejrer fødselsdag: Det skal hun lave i dag

LÆS OGSÅ: Folk går amok over Linses nye billede: 'Du er jo gudesmuk'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Danske 'AC' lægger sig fladt ned...
bt.dk
Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Frygtet sygdom på fremmarch i Europa:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx