Af - 16/07-16 15:52; Opdateret: 16/07-16 16:08

Er det her Danmarks vildeste Pokémon-jægere?Er det her Danmarks vildeste Pokémon-jægere?

De to 15-årige drenge fra Espergærde går 'all in' på at fange alle Pokémon.

Metroxpress reporter Maja Grønholdt fulgte en større Pokémon fælles jagt lørdag i København. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Lørdag blev det længeventede Pokémon Go-spil endelig tilgængeligt i Danmark. Nogle har dog tyvstartet, og hentede allerede spillet den fra den amerikanske app store tidligere på måneden.

To af dem er 15-årige Mikkel Bech og Lucas Low. De har spillet Pokémon på Nintendo så langt tilbage, som de kan huske, og derfor synes de det er ekstra fedt, at der er kommet en mobilversion.

Drengene har valfartet rundt til de omkringliggende byer uden for Espergærde for at jage, og de har endda hoppet på færgen til Helsingborg i Sverige, for at fange særlige Pokémons der.

JUHUU: Pokémon Go er landet i Danmark
JUHUU: Pokémon Go er landet i Danmark

I dag gælder det København, hvor der i Indre by efter sigende skulle være mange af særligt én slags Pokemons, Pikachues.

- Vi stod op kvart over fem for at tage til København og fange de sjældne Pokémon, forklarer drengene, da metroxpress møder dem nær Rådhuspladen.

- Vi har fanget ret mange i dag. Men det er mest de sjældne, der har betydning. Jeg har for eksempel fanget fire Pikachues i dag, forklarer Lucas Low, mens vennen Mikkel Bech har fanget to.

Mikkel Bech og Lucas Low stod op klokken 5.15 lørdag morgen for at fange Pokémon i København.

Og turen til København har båret frugt. Drengene har fanget 6-7 nye Pokémons på få timer, så det er en succes.

Drengene forsikrer om, at spillet er sjovt, og når de stopper spillet om aftenen er det kun fordi, de er løbet tør for strøm.

- Vi spiller så mange timer som muligt. Når vi går hjem om aftenen, har det kun været fordi, vi er løbet tør for strøm, forklarer Mikkel Bech, der anslår, at de har spillet mindst 5 timer om dagen, siden de fik app'en.

Drengene er i henholdvis level 14 og 15 - har samlet cirka 60 forksellige Pokémon, og målet er at fange dem alle.

via GIPHY

LÆS OGSÅ: 24-årig siger op for at være Pokemon-træner på fuld tid

LÆS OGSÅ: JUHUU: Gratis pizza til Pokémon-jægere

LÆS OGSÅ: Træt af trenden? Sådan slipper du for Pokemon på nettet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx