Af Mathias Tuxen - 23/06-17 11:00

Ung mand fra Randers ville give kæresten en gave - det gik ikke som planlagtUng mand fra Randers ville give kæresten en gave - det gik ikke som planlagt

En ung mand fra Randers gik lidt for langt i kærlighedens navn.

storybild

(Billede: Iris)

I tidens løb har mange handlet dumt i kærlighedens navn. For kærlighed gør blind, og kærlighed kender ingen grænser. En 18-årige mand fra Randers er på mange måder skyldig i begge dele, efter han i onsdags gav sin kæreste en noget speciel gave. Det skriver Randers Amtsavis.

Han ville nemlig overraske sin kæreste med en hestetrailer til hendes hest. En gave som han var taget til den lille østjyske by Havndal for at finde. Den unge mand havde dog ikke i sinde at betale for gaven og endte med at stjæle hestetraileren, som han tog med hjem.

Video vælter nettet: Hvorfor ryger dronningen en joint?
Video vælter nettet: Hvorfor ryger dronningen en joint?

Til hans store skuffelse havde hans kæreste alligevel ikke brug for hestetraileren, hvorfor parret satte den til salg på Facebook. De retmæssige ejere af traileren opdagede imidlertid hurtigt salgsannoncen og kontaktede straks Østjyllands Politi, som samme aften rykkede ud til det unge pars bopæl.

Her forklarede en 17-årig pige betjentene, at hun havde købt hestetraileren for flere måneder siden. En forklaring som hendes 18-årige kæreste også bekræftede over for politiet.

Fotograf fanger det øjeblik en mor får sit livs overraskelse
Fotograf fanger det øjeblik en mor får sit livs overraskelse

Men ligesom med cykler var traileren også udstyret med et stelnummer, der hurtigt afslørede sandheden. Hestetraileren var stjålet. Den 18-årige mand erkendte efterfølgende, at han havde stjålet traileren til sin kæreste, hvorefter de begge blev anholdt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx