Af Silla Bakalus - 11/11-17 09:30

Politiet bekræfter - ung mand dræbt på stedet af flugtbilist i natPolitiet bekræfter - ung mand dræbt på stedet af flugtbilist i nat

En 25-årige mand døde som følge af de skader, han fik, da han fredag aften blev påkørt af en flugtbilist i en fodgængerovergang i Roskilde. Flugtbilisten efterlyses fortsat.

storybild

(Billede: Steven knap / Presse.droto.dk)

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til BT og metroxpress.

Den unge mand, der er polsk statsborger, blev påkørt på Søndre Ringvej ved Ringparken omkring klokken 21.27. Han gik alene, da han blev påkørt.

Ifølge politiet døde han ved påkørslen:

»Han har formentlig brækket nakken ved påkørslen og er afgået ved døden«, siger Lars Galasz, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet oplyste lørdag morgen til Ekstra Bladet, at der er 'nogle omstændigheder' der gør, at det først lørdag er blevet oplyst til offentligheden, at manden er død.

Bilisten, der ramte den unge mand, kørte efter ulykken væk fra stedet. Ved påkørslen røg bilens ene sidespejl af, og politiets tekninkere har derfor kunnet fastslå, at flugtbilisten kørte i en mørkeblå Toyota Aygo fra 2008.

»Vi har ikke fundet hverken bil eller fører. Men vi vil meget gerne have henvendelser fra folk, der ved noget«, oplyser vagtchefen.

Har I nogle teorier om, hvorvidt det kan have været en bevidst påkørsel?

»Vi efterforsker i flere retninger. Det gør vi altid, når vi har sådan en sag. Vi prøver at finde ud af, hvad vi kan om den afdøde, og om bilen, og vi ser blandt andet på tilgængeligt overvågningsmateriale«, siger vagtchefen.

Kan du afvise, at der var tale om en bevidst påkørsel?

»Vi har mange teorier, men hvad der er sket, det skal efterforskningen afsløre. Indtil videre kan vi konstatere, at en person er påkørt, og en mand er flygtet«.

Politiet har bedt de polske myndigheder om at underette den afdøde mands familie i Polen. Den 25-årige mand befandt sig i Danmark, hvor han arbejdede.

BT og metroxpress følger sagen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superglad og stolt: Her er Magnussens...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx