Af Ritzau - 14/04-17 17:31; Opdateret: 14/04-17 20:59

Politiet ledte forgæves efter mulig pistolmand på stationPolitiet ledte forgæves efter mulig pistolmand på station

Melding om, at en person skulle have en pistol i et tog, fik fredag politiet til at slå ned i Høje Taastrup.

storybild

Vestegnens Politi har tømt et tog på Høje Taastrup i eftersøgningen efter en muligt bevæbnet person. (arkivfoto) (Billede: Free/Pressefoto Rigspolitiet)

Politiet havde fredag eftermiddag stoppet trafikken på Høje Taastrup Station kortvarigt, da man ledte efter en mand, der muligvis var bevæbnet med en pistol.

Det fortalte Vestegnens Politi.

- Vi har haft tømt et helt tog ude på Høje Taastrup. Vi havde fået en anmeldelse om, at der var set en mand på stationen med en pistol.

- Da vi ankommer, er personen umiddelbart gået ned på perronen, hvor der netop var ankommet et tog. Så vi fik det tømt, men har umiddelbart ikke fundet nogen, der passer til beskrivelsen, sagde vagtchef Søren Uhre fredag eftermiddag.

Han fortalte kort efter klokken 17, at politiet fortsat var i området for at søge efter den muligvis bevæbnede person. Der var dog ingen grund til bekymring, sagde vagtchefen.

- Vi har kun denne ene anmeldelse, men tager selvfølgelig ingen chancer. Så vi har et større setup derude. Der er nu er ingen grund til at holde sig væk, og togdriften er startet igen.

Klokken lidt før 21 fortæller Vestegnens Politi, at eftersøgningen er indstillet, uden at man har fundet den potentielt bevæbnede mand.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx