Af - 10/09-15 16:59; Opdateret: 10/09-15 19:56

Burger King i kæmpe shitstormBurger King i kæmpe shitstorm

En dansk Burger King-restaurant er havnet i problemer på Facebook på grund af personalet, som angiveligt taler grimt til både kunder og hinanden.

Bildstrecke im Grossformat »

"Er jeg den eneste, der har oplevet en virkelig grov tone blandt de ansatte på Burger King i centeret," sådan starter et Facebookopslag fra Annika Lisbeth Elver Jensen.

Søndag var hun sammen med sin søn på besøg på burger-restauranten i Kolding Storcenter - men gik derfra meget fortørnet.

- Der står en ung fyr bag kassen, og det er tydeligt, at det er hans første dag. De ledere, som skulle oplære ham, var meget efter ham. Alt hvad han gjorde, var forkert - og han blev konstant irettesat i en meget grov tone, fortæller Annika Lisbeth Elver Jensen, der besøgte restauranten sammen med sin 8-årige søn.

Brian Mørk revses for voldtægtskommentar
Brian Mørk revses for voldtægtskommentar

Hun skrev opslaget på Facebook for at få klarhed over, om hun var den eneste, som havde oplevet en sådan opførsel på stedet.

- Jeg fik helt ondt i maven på den unge ekspedients vegne, så jeg ville høre om andre havde oplevet det samme. Alle kan have en dårlig dag, men hvis det er sket gentagne gange, skal der gribes ind, siger Annika Lisbeth Elver Jensen.

Men det er ikke kun overfor de ansatte, men også over for kunder den grimme tone bliver brugt. Ifølge Annika Lisbeth Elver Jensen kom der lidt senere en kunde ind med to børn, som forsøgte at betale med dankort. Men dankort-maskinen var nede, og det blev ikke kommunikeret til kunden på en rimelig måde, mener Annika Lisbeth Elver Jensen, som selv er butiksuddannet.

- Ekspedienten råber nærmest: "Nu må du forstå det" til kunden med børnene, som ikke lige havde opfanget, at det var dankortmaskinen, den var gal med, forklarer Annika Lisbeth Elver Jensen til metroxpress.

Hele stemningen på restauranten var ifølge hende så dårlig, at hendes 8-årige søn ikke havde lyst til at være derinde.

- Min søn sagde: "Jeg kan ikke lide at være herinde - det er uhyggeligt" - og han er normalt ikke sart, siger Annika Lisbeth Elver Jensen.

Sebastian Klein trykkede 'like' ved en fejl: Nu mærker han folkets vrede
Sebastian Klein trykkede 'like' ved en fejl: Nu mærker han folkets vrede

Tilsyneladende Annika Lisbeth Elver Jensen og hendes søn ikke de eneste, der har oplevet den grove tone på restauranten. Der er næsten 300 kommentarer på Facebook-opslaget, hvor mange andre også fortæller om deres dårlige oplevelser på restauranten.

- Vi sidder og spiser. Pludselig er der en dame, som råber "Hvad fanden har du gang o? Er du fuldstændig idiot?". Hun råbte det gemmen hele lokalet, så alle kunne høre det, siger 19-årige Camilla Krøyer, som også besøgte Burger King i Kolding Storcenter i søndags.

Det er sansynligvis den samme unge mand, der er blevet råbt ad. Camilla Krøyer beskriver den unge mand som mellem 15 og 17 år, og hun fortæller, at det lignede, at det var hans første eller anden vagt.

Tatoveringerne gemmer på dyster hemmelighed: Nu hyldes de i hele verden
Tatoveringerne gemmer på dyster hemmelighed: Nu hyldes de i hele verden

Er du - eller kender du den unge mand, det gik ud over - så vil vi meget gerne høre fra dig på mgr@mx.dk

Burger King har ikke ønsket at besvare vores spørgsmål i et telefonisk interview, men markedchef Sofie Navardsen skriver på mail:

"Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Burger King beklager og tager stærk afstand fra den hårde tone blandt ansatte på restauranten i Kolding Storcenter. Det er på ingen måder acceptabelt eller normal praksis, hverken over for kunder eller medarbejdere."

"Derfor har vi også taget kontakt til den pågældende restaurationschef, og har en dialog kørende om de uacceptable forhold", skriver presseafdelingen på vegne af markedschefen for Burger King Danmark.

Hverken Camilla Krøyer eller Annika Lisbeth Elver Jensen vil besøge restauranten igen efter de episoder, de har hørt om og overværet.

LÆS OGSÅ: Bobler på neglene: Mærkelig trend stormer frem

LÆS OGSÅ: De kaldte hende 'baconlæber' – men se hende bare nu

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx