Af - 29/11-16 09:16

Denne dag på året vil danske singlekvinder nødigst være singleDenne dag på året vil danske singlekvinder nødigst være single

Der er ingen at putte med, ingen af dele huslejen med, og ingen til at grine af ens prutter. Der kan være tidspunkter, hvor det er hårdt at være single, men denne dag er hårdest.

Bildstrecke im Grossformat »

Kilde: Happn.

De holder i hånd, krammer og kysser. Nogle gange kan det føles som om, der er kærestepar, hvorend man ser hen. Men der er klart dage, hvor det er værre at observere kærestepar end andre.

Det viser en ny undersøgelse, som matchmakingsiden for singler, Partnermedniveau har udarbejdet. Her har man spurgt danske singlekvinder, hvilken dag det er værst at være single på, og svaret er:

Nytårsaften.

Undersøgelsen er langt fra den første, som Partnermedniveau har udarbejdet. For nyligt udgav de en anden undersøgelse, hvor de havde bedt deres medlemmer om at forholde sig til, hvordan de ville reagere, hvis deres date ejede et kæledyr.

Kun 23 procent af deltagerne svarede, at deres date blev mere attraktiv ved at have et kæledyr. Men hvis det endelig skulle være, var flertallet enige om, at de helst så, at deres date ejede en hund frem for en kat.

Den konklusion har nok fået mange til at genoverveje deres profiltekst på datingsiden. Over halvdelen af singler med kæledyr skriver nemlig i deres profiltekster, at de har et kæledyr, fordi de mener, at det kan "give dem en fordel", og fordi "dyret er en stor del af deres liv."

LÆS OGSÅ: Disse danskere flirter mest på nettet

LÆS OGSÅ: På denne dag dater flest danskere over nettet

LÆS OGSÅ: Dette foretrækker danskerne at gøre på den første date

LÆS OGSÅ: Tinder og Happn: Disse kvinder vil mænd helst date

LÆS OGSÅ: Mandlige singler: Kvinder med disse job er mest attraktive

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx