09/08-17 20:51; Opdateret: 09/08-17 23:46

Mand anholdt efter mistænkeligt dødsfald i KøgeMand anholdt efter mistænkeligt dødsfald i Køge

En mand er anholdt i forbindelse med, at en kvinde er fundet død i Køge onsdag aften, oplyser politiet.

storybild

En kvinde blev onsdag fundet død i en lejlighed i Køge. Politiet undersøger, om der ligger en forbrydelse bag. En mand er anholdt. Free/Www.colourbox.com/arkiv

Roskilde. Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt en mand i forbindelse med, at en kvinde er fundet død i en lejlighed på Fasanvej i Køge onsdag aften. Det oplyser vagtchef Martin Hockrup.

Han vil hverken oplyse kvindens eller mandens alder. Ligeledes vil han heller ikke oplyse, om de to personer kender hinanden.

- Vi har foretaget anholdelse af en mand, der har tilknytning til adressen. Indtil videre behandles det som et mistænkeligt dødsfald, siger Martin Hockrup.

Politiet kan kort før midnat endnu ikke oplyse, hvad manden bliver sigtet for. Martin Hockrup ønsker heller ikke at fortælle, om manden blev anholdt i den lejlighed, som kvinden blev fundet i.

Politiets teknikere blev tilkaldt i forbindelse med fundet af kvinden, ligesom hunde gennemsøger området omkring ejendommen.

Som altid, når en person bliver fundet død, og dødsårsagen ikke er åbenlys, behandler politiet sagen som et mistænkeligt dødsfald.

Det vil sige, at man behandler findestedet som et gerningssted. Det gøres, for at vigtige spor ikke går tabt, hvis det skulle vise sig, at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet.

Politiet vil melde flere oplysninger ud om dødsfaldet torsdag morgen, oplyser vagtchefen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tør du se den? Ny horrorfilm har...
bt.dk
Socialdemokrat opfordrer til opgør:...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx