Af - 20/05-15 19:10

Hov! Netto-lastbil dukker op sammen med parade for Islamisk StatHov! Netto-lastbil dukker op sammen med parade for Islamisk Stat

Anhænger med Netto-logo er blevet set i Irak. Det er ret komisk, lyder det fra Dansk Supermarked, der ikke aner, hvordan den er havnet der.

storybild

Det er ikke fordi, at Netto skal til at åbne butikker i alle irakiske byer, eller at de danske forretninger skal til at sælge udstyr, som discountkæden har købt af Islamisk Stat.

Men en anhænger med det klassiske gule og sorte Netto-logo er dukket op på et billede, der er taget, mens Islamisk Stat er i gang med en parade gennem den irakiske by Rutba. Hos Dansk Supermarked, der ejer Netto, tager de sagen stille og roligt:

- Det er ret komisk og lidt mærkeligt, at der dukker en Netto-anhænger op dernede. Det er selvfølgelig uheldigt, men alle, der kender os, ved jo godt, vi ikke er forbundet med aktiviteter dernede, siger Sussi Staugaard, der er projektleder i Dansk Supermarked.

TV: Har Kato styr på priserne i Netto?
TV: Har Kato styr på priserne i Netto?

Billedet har været delt på flere Twitter-profiler, hvor nogle er sympatisører for Islamisk Stat, mens det også er blevet bragt i britiske Daily Mail og på flere mellemøstlige hjemmesider. Dansk Supermarked ved ikke, hvordan anhængeren er havnet i Irak.

- Vi har ingen ide om, hvordan den lige pludselig dukker op på det her billede. Men vi har selvfølgelig spurgt rundt i virksomheden for at høre, hvordan det kunne ske, siger Sussi Staugaard, der på den baggrund giver følgende bud:

- Hvis der er tale om et ægte foto, så er det sandsynligvis en af vores to logistikleverandører, som kører med Netto-logoer, der har solgt anhængeren videre uden at tage folieringen af, lyder hendes bud.

Hun fortæller, at leverandørerne kun sælger anhængere til danske og tyske virksomheder, så den skal være solgt videre af flere omgange, før den kan havne i Irak.

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag
GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Beverly Hills' ud i dag

Alternativt kan den være stjålet, men Sussi Staugaard har ikke kendskab til nogen tyverier, så det skal også være hos dem, der har købt anhængere af Dansk Supermarkeds leverandører.

Til gengæld er det ikke meningen, at anhængerne skal have et stort Netto-logo på, når de bliver solgt videre. Det skal Dansk Supermarkeds leverandører af lastbiler og anhængere sørge for.

- Vi har en aftale med dem om, at de skal fjerne det, og det har de bare ikke fået gjort i det her tilfælde. Så vi har selvfølgelig sagt til dem, at det skal de sørge for at huske, så en anhænger med et Netto-logo ikke ender et sted, vi ikke ønsker at se den, siger Sussi Staugaard.

TV: Vennerne elsker at skræmme livet af Chris
TV: Vennerne elsker at skræmme livet af ChrisLÆS OGSÅ: TV: For vildt! Er det her Christophers dobbeltgænger?

LÆS OGSÅ: TV: Løveunger i ZOO på græs for første gang

LÆS OGSÅ: TV: Så stor er forskellen mellem Uber og byens taxier

LÆS OGSÅ: Netto gemmer populær energidrik for unge tyve

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx