Af - 21/08-16 08:28; Opdateret: 21/08-16 11:58

Familiebil ramt af betonklods kastet ud fra bro - en omkommetFamiliebil ramt af betonklods kastet ud fra bro - en omkommet

En betonklods, der blev kastet ud fra en bro over den fynske motorvej, ramte familiebil. Én er omkommet, mens et barn slap med skrammer.

Bildstrecke im Grossformat »

En person er død efter at en betonklods er kastet ud fra en bro over den fynske motovej.

Fyns Politi oplyser, at der er tale om en bil med en udenlandsk familie, som tidligt i morges kort før klokken fire blev ramt af den dræbende klods.

En anden person i bilen er alvorligt tilskadekommen, mens et barn i bilen er sluppet med skrammer.Ved du noget om sagen? Skriv til cha@mx.dk

Fyns politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere om de tilskadekomne, da de pårørende ikke er underrettede.

To personer er kommet alvorligt til skade i ulykke på Fyn
To personer er kommet alvorligt til skade i ulykke på Fyn

Selve den fatale hændelse er sket ved motorvejsbroen, der krydser den fynske motorvej mellem afkørsel Blommenslyst og afkørsel Vissenbjerg i retning mod Jylland.

-Vi har allerede nu valgt at gå ud med oplysninger om, hvordan ulykken er sket i håb om, at der er nogen derude, som kan hjælpe med oplyninger, så vi kan finde frem til gerningsmanden eller gerningsmændene. Vi håber, nogen har set noget eller måske ved noget, der kan hjælpe med at finde frem til den eller de skyldige, siger vagtchef Mie Brøchner fra Fyns Politi.

Trafikuheld skaber kilometerlang kø på motorvej
Trafikuheld skaber kilometerlang kø på motorvej

Motorvejen er i øjeblikket lukket for trafik i retning mod Jylland mellem afkørsel Blommenstlyst og afkørsel Vissenbjerg. Der er etableret omkørsel af Middelfartvej på stedet. Bilisterne må forvente, at der vil været afspærret en rum tid fremover.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx