Af Jeppe Pedersen - 19/09-17 15:51

Maj var i Legoland med sine børn: Dette skilt gjorde hende rasendeMaj var i Legoland med sine børn: Dette skilt gjorde hende rasende

En dansk mor blev forarget, da hun for nylig var i Legoland med sine børn.

storybild

Endnu en gang bliver Legoland kritiseret. Denne gang for et skilt i parken. (Billede: Claus Fisker)

Legoland bliver for anden gang på få måneder hårdt kritiseret. Denne gang drejer det sig om et skilt i parken, der er groft krænkende.

Det mener Maj My Midtgaard Humaidan, som lørdag var i Legoland med sine børn, der er i alderen fem til otte år.

Her læste hun et skilt ude foran forlystelsen 'Dragen', som hun blev så utilfreds over, at hun skrev et langt Facebook-opslag, da hun kom hjem.

'Tidligere i dag stod jeg i køen til en forlystelse i Legoland, og læste højt fra de forskellige skilte undervejs for mine tre ældste børn (to drenge og en pige). Men én af teksterne fik jeg galt i halsen, og måtte hurtigt digte en ny slutning på:

'Troldmandens værksted er fuld af mysterier og hemmeligheder. Lige nu prøver han på at lave en magisk drik til alle kvinder i borgen, som drømmer om at blive yngre, smukkere og slankere,' skriver hun og kommer med kritikpunktet om, at det IKKE er, hvad alle kvinder drømmer om:

'Det drømmer jeg ikke om, Legoland. Og det gør min datter forhåbentlig heller ikke. Og jeg gider overhovedet ikke skulle forholde mig til, at I tror/eller ønsker/eller mener, at vi bør drømme om det. Faktisk har jeg slet ikke lyst til, at hverken mine døtre eller sønner skal påklistres den slags kvindeidealer, når vi befinder os i en forlystelsespark, hvor min forventning er, at min datter ligesåvel kan være både magiker og ridder, som mine sønner kan det.'

TV 2 har talt med Maj My Midtgaard Humaidan, der uddyber sin Facebook-kommentar:

»Jeg synes, det er forældet og fordummende. Jeg ønsker mig ikke, at mine døtre, andre piger eller drenge for den sags skyld skal have den forventning, at kvinders største drøm er at blive slankere, smukkere og yngre,« siger Maj My Midtgaard Humaidan, der er uddannet journalist og arbejder som blogger, til TV 2.

På Maj My Midtgaard Humaidans Facebook-post, der er blevet delt 33 gange, møder hun stor opbakning.

BT har været i kontakt med Legoland, der lægger sig fladt ned og oplyser, at de nu vil ændre skiltets ordlyd, der har stået der siden 1997, så det ikke længere er stødende.

»På fredag, når vi åbner igen, vil gæsterne kunne møde et ny skilt, hvor teksten højst sandsynlig bliver ændret til, at trylledrikken kan hjælpe folk med at flyve i stedet for,« siger pressechef hos Legoland, Julie Sloth Blumensaat, der oplyser, at de ikke har den præcise ordlyd på plads endnu.

I juni måned endte Legoland i en regulær shitstorm, da de lancerede de såkaldte Q-bots, som man kan købe for 599 kr. og dermed reservere tid til forlystelserne og derved springe køen over.

Den gang lød kritikken, at det var usmageligt, at Legoland lavede et produkt, hvor 'de rige', der havde råd til en Q-bot, kunne springe køen med alle de 'fattige' over.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: AGF'er på hospitalet efter kampen
bt.dk
Royal bisættelse markeres med 60...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx