Af - 25/08-14 08:48; Opdateret: 25/08-14 10:29

Khader: Mor måtte flygte i nat efter dødstrusler fra pigebandeKhader: Mor måtte flygte i nat efter dødstrusler fra pigebande

Københavns Politi oplyser, overfor metroxpress, at de har anholdt en 15-årig pige i sagen.

storybild

Khader har været i kontakt med moren, der har været nødt til at gå i skjul, efter hun har modtaget dødstrusler. (Billede: Polfoto/arkivfoto)

Søndag aften bragte TV2 Nyhederne historien om Michelle Klindts datter, der er blevet overfaldet af en pigebande på Amager. Efterfølgende optog den 14-årige datter en meget ubehagelig samtale med en jævnaldrende pige, som moren stod frem med i går.

- Lad være med at fucking anmelde mig. Så er det din egen skyld at du bliver overfaldet en gang til. Jeg lover, at hvis jeg ryger ind, så er du færdig, siger pigen med sløret stemme på optagelsen, som du kan høre ved at klikke her.

15-årig pige anholdt efter dødstrusler mod mor
15-årig pige anholdt efter dødstrusler mod mor

Naser Khader: Jeg har grædt mange gange efter det skete
Naser Khader: Jeg har grædt mange gange efter det skete

Nyhedsudsendelsen har medført utænkelige konsekvenser for moren.

Naser Khader, hvis egen datter blev overfaldet af en pigebande i slutningen af juli, skriver dette på Facebook tidlig mandag morgen:

- Pigebanden truer moderen som optrådte i TV2-19-nyhederne med ”at få halsen skåret over”. Moderen måtte i nat flygte ud af sin lejlighed. Politiet er gået ind i sagen. Moderen har givet mig lov til at skrive det her på min Facebook, skriver Naser Khader og fortsætter:

Naser Khaders datter tæsket af 15-årige piger
Naser Khaders datter tæsket af 15-årige piger

- Det er grotesk, at disse piger kan få lov til at fortsætte deres kriminelle adfærd. Der er noget alvorligt galt, når man kan blive ved med at overfalde og true både ofre og deres familier uden konsekvenser. Et er, at forældrene til disse piger har svigtet. Et andet er, at det sociale system svigter ved at sætte gerningsmændenes rettigheder over ofrene

Københavns Politi bekræfter hændelsen over for metroxpress, og efterforskningsleder Kristian Aaskov oplyser, at de har anholdt en 15-årig pige i sagen:

- Hun bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag, og hun er sigtet for vidnetrusler, siger han.

Det er dog sparsomt med oplysninger, som politiet vil ud med på nuværende tidspunkt.

Fortryder ikke hun stod frem
En tydeligt rystet Michelle Klindt siger følgende til TV2 News mandag:

- Hun spurgte ind til hvor jeg boede og at vi ville få halsen skåret over. Vi gik til politiet med det samme, og de sagde, at vi skulle forlade vores hjem, siger hun.

Hun fortryder ikke at hun er stået frem.

- Der skal gøres noget, lød det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hidtil bedste afsnit af 'Liberty':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx