Af - 28/10-16 17:43

Dette foretrækker danskerne at gøre på den første dateDette foretrækker danskerne at gøre på den første date

Ny statistik fra datingappen Happn viser, hvad danskerne foretrækker at gøre på deres første date. Statistikken afslører, at de færreste løber sammen på deres første date.

Bildstrecke im Grossformat »

Kilde: Happn.

Bliver det akavet? Har vi noget tilfælles? Er han mon min type?

Der er mange spørgsmål, der melder sig på banen, inden man skal på første date.

Men overvejelserne begrænser sig ikke kun til, hvad man skal tale om på daten. Mange bruger også tid på at gruble over, hvor daten skal foregå.

En tur langs stranden, kaffe på en café eller et besøg på et museum. Der er mange muligheder at vælge imellem, men alligevel er der fem aktiviteter, der er danskernes favorit, når de skal på den første date.

Det viser en ny kortlægning fra datingappen Happn. Ved hjælp af brugerdata fra sin nye aktivitetsfunktion 'See You There’ har Happn kortlagt, hvad danskerne allerhelst vil foretage sig på deres første date.

5 tegn der afslører om en person synes, du er attraktiv
5 tegn der afslører om en person synes, du er attraktiv

Hvilken aktivitet danskerne foretrækker varierer dog alt efter, hvilken ugedag det er. Fredag er den mest populære dag at få en drink på, og det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at lørdag er den ugedag, hvor flest hiver deres første date med til en fest.

Den mindst populære aktivitet på den første date er at tage ud og løbe sammen.

Kortlægningen viser også, at kvinder ikke tager initiativ til fælles aktiviteter lige så ofte som mænd. Ikke mindre end 87 procent af dem, der bruger funktionen, er
nemlig mænd.

Sådan påvirker rygning dit dating- og sexliv
Sådan påvirker rygning dit dating- og sexliv

Vores nye funktion er udviklet til at integrere onlinedatingverdenen med det virkelige liv. Vi vil gøre det muligt for mennesker at mødes på en naturlig måde, så vi hjælper vores brugere med at forvandle et crush til en rigtig date.
Det siger Claire Certain, pressetalsmand hos Happn i en pressemeddelelse.

Klik dig igennem billedgalleriet øverst i artiklen og se, hvilke fem ting danskerne helst foretager sig på daten.

TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?
TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?

For nyligt skrev metroxpress en artikel om, hvad du IKKE skal foretage dig på første date. Rådet blev givet af australske Louanne Ward, der er blevet millionær på være professionel matchmaker. Klik her, hvis du vil se, hvilken aktivitet du og din første date skal holde jer fra, hvis I vil have en chance for også at gå på anden date sammen.

LÆS OGSÅ: Her er årsagerne til, at 'din' kæreste knalder udenom

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx