Af - 11/06-15 16:04

Yahya Hassan i nyt klammeri: Politiet tilkaldtYahya Hassan i nyt klammeri: Politiet tilkaldt

Løsgængeren Yahya Hassan har endnu en gang været involveret i en batalje i Aarhus. Han kom i voldsomt skænderi med en bartender, skriver Aarhus Stiftstidende.

storybild

Yahya Hassan får endnu en gang negativ opmærksomhed. (Billede: Polfoto)

20-årige Yahya Hassan må siges at have en turbulent valgkamp.

Forrige lørdag blev han anholdt af politiet efter et klammeri på Café Under Masken i Aarhus, og i dag kom han så meget op at skændes med en bartender samme sted, at politiet endnu en gang måtte ud og tale med digteren.

Yahya Hassan dropper Folkemødet
Yahya Hassan dropper Folkemødet

Denne gang var det dog ham selv, der tilkaldte ordensmagten, og ingen blev anholdt, skriver Aarhus Stiftstidende.

Yahya Hassan har karantæne fra cafeen efter forrige uges episode, men troppede tidligere i dag op på stedet, hvor han kom kraftigt op at skændes med barchefen Ludovic Lapierre.
Hassan hævder nu, at Lapierre har overfaldet ham, men barchefen har en anden version.

Se klippet: Her nægter Yahya Hassan at forlade tv-studie
Se klippet: Her nægter Yahya Hassan at forlade tv-studie

- Han kom i bil, parkerede og begyndte at provokere mig og svine mig til, mens jeg gik og stillede borde frem udenfor. Det var sådan, at folk kom ud fra butikker og cafeer i området for at se, hvad der foregik. Han prøvede at hidse mig op, og da jeg til sidst bad ham gå og prøvede at få ham væk, gik han ind på Hotel Royal og bad dem ringe efter politiet, siger Ludovic Lapierre til Aarhus Stiftstidende.

- Han er den værste gæst, jeg har oplevet i mine 20 år som bartender. Jeg har aldrig oplevet nogen, der taler så ubehageligt og provokerende, siger han.

Yahya Hassan anholdt efter bytur
Yahya Hassan anholdt efter bytur

Yahya Hassan gør sig hele tiden bemærket under denne valgkamp, og så sent som i aftes lavede han lidt af et optrin, da han nægtede at forlade et tv-studie efter et interview, og sågar trak studieværten i slipset.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx