Af Simon Boas - 15/07-17 11:42

Mand erkender drabsforsøg: Derfor ville jeg myrde min hustruMand erkender drabsforsøg: Derfor ville jeg myrde min hustru

En 53-årig mand fra Helsingør er blevet varetægtsfængslet, efter han har erkendt et drabsforsøg på sin 59-årige hustru fredag eftermiddag.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Jeppe Bøje Nielsen)

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

'Den 53-årige blev lørdag morgen fremstillet i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab efter straffelovens §237 ved at have slået sin hustru adskillige gange i hovedet og ansigtet med en hammer'.

I forbindelse med overfaldet fik hustruen blandt andet kraniebrud og en fraktur på højre øjenhule. Hun måtte efterfølgende flyves til Rigshospitalet, hvor læger vurderede, at hun havde været i livsfare. Senere fredag kunne man så meddele, at kvinden var uden for livsfare.

'Ved grundlovsforhøret forklarede den 53-årige, at årsagen til hans handling var, at han ville skåne hustruen for at blive ked af, når de skulle flytte fra deres hjem som følge af de økonomiske problemer, han igennem længere tid havde skjult for hende,' lyder det videre i pressemeddelelse.

Manden har ifølge anklager Henrik Prien-Larsen fra anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi erklæret sig skyldig i forhold til sigtelsen.

Den 53-årige mand blev anholdt umiddelbart efter hændelsen, og det var ifølge Henriette Døssing, der er presseansvarlig hos Nordsjællands Politi, en tredjepart, som slog alarm til politiet omkring klokken 10 fredag formiddag.

I den forbindelse oplyste Henriette Døssing, at kvinden måtte flyves til behandling på Rigshospitalet.

»Hun er blevet udsat for vold i sådan en grad, at hun var nødt til at blive fløjet til behandling på Rigshospitalet,« lød det.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye detaljer i Ståles 'kedelige...
bt.dk
Kvinde og dreng fundet liggende i...
bt.dk
Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx