Af - 13/07-15 20:23

DSBs togbuschauffør kørte hasarderet: Agnes måtte i CT-scannerDSBs togbuschauffør kørte hasarderet: Agnes måtte i CT-scanner

En tur med en indsat togbus mellem Hundige og Køge Station endte galt for passagererne, da chaufføren kørte vildt og bremsede hårdt op. DSB beklager episoden.

storybild

(Billede: Facebook/privat)

- Vi sidder i bussen, snakker og kigger på vores mobiler. Da der ikke er særlig længe til, at vi ankommer til Køge Station, synes buschaufføren, at han lige skal give den ekstra gas mod et lyskryds. Dette resulterer så i, at buschaufføren bliver nødt til at klodse bremsen i, da det åbenbart går op for ham, at lyskrydset viser rødt for ham. I det jeres medarbejder vælger at køre stærkt og klodse bremsen i, smadrer min veninde og jeg hovedet ind i passagersæderne foran os, og jeg slår samtidig mit baghovedet.

Sådan retter 16-årige Agnes Graabeck-Wintcentsen kritik i et Facebook-indlæg på DSBs hovedside på det sociale medie.

Over for metroxpress fortæller den unge pige, hvordan chaufføren ikke formåede at udvise megen sympati, selvom flere passagerer slog sig og sågar væltede i bussen, da han stoppede brat op:

- Der var en ældre dame, der væltede og råbte av av, men chaufførens kommentar, da vi holdt for rødt, var bare: Så må du huske at holde fast, fortæller Agnes.

Beskeden fik ifølge den unge pige flere passagerer bag hende og veninden til afdæmpet at brokke sig over den upassende kommentar.

Den ældre dame, som var noget rystet over hændelsen, gik efterfølgende selv op til chaufføren for at brokke sig, men alt hun fik ud af det, var et svar om, at hun skulle tage den op med DSB, da de havde det overordnede ansvar for togbusserne.

- Jeg er på ingen måde sur på DSB. Det er ikke deres skyld, at chaufføren ikke kan finde ud af at køre ordentligt. Men det er selvfølgelig dem, der har det overordnede ansvar, og derfor skrev jeg også til dem, så de kan tage fat i chaufføren, siger Agnes.

"Dårlig service": DSB læsser efterladte cykler af uden at registrere dem

Lokofører sendte S-tog ned af de forkerte spor midt i myldretiden
Lokofører sendte S-tog ned af de forkerte spor midt i myldretiden

I Facebook-opslaget fortæller Agnes, hvordan hun - efter hun havde slået hovedet - fik det værre og værre, og da hun kom hjem, var hun både svimmel og stiv i nakken. Familien kørte hende på skadestuen med det samme, og lægerne valgte kort efter at lade hende CT-scanne for at se, om alt var, som det skulle:

- De undersøger mig på førligheden og mærker på min nakke - de så ikke begejstret ud! Jeg bliver lagt ned på briksen og får halskrave på og lagt op på en båre. Derefter bliver jeg kørt til CT-scanning, (for at se, red.) om der evt. skulle være et brud på min nakke, eller om den var brækket. (…) Efter noget tid kommer lægen ind igen og fortæller mig, at alt er i orden og min nakke er uskadt - thank god! Jeg har dog fået piskesmæld igen, men ingen hjernerystelse heldigvis, skriver Agnes i oplslaget.

Loyale pendlere får ekstraregning trods lavere service
Loyale pendlere får ekstraregning trods lavere service

Under Agnes indlæg beklager DSB hændelsen og understreger, at deres chauffører naturligvis skal køre ordentligt:

- Kære Agnes,

Jeg er meget ked af at høre om det forløb, du har været igennem. Selvfølgelig skal alle vores Togbuschauffører køre ordentligt og forsvarligt. Der vil omgående blive taget fat i vores underleverandører af Togbusser, således at vi sikrer, at der altid og overalt køres hensigtsmæssigt. Jeg vil indtrængende bede om, at du snarest muligt sender os en privatbesked her på Facebook og oplyser din mailadresse og dit telefonnummer, så vi kan kontakte dig og tage hånd om situationen.

Transportordførere: - Vi skal lytte til pendlerne
Transportordførere: - Vi skal lytte til pendlerne

Agnes Graabeck-Wintcentsen siger til metroxpress dagen derpå, at hun efter omstændighederne har det godt.

- Jeg har stadig piskesmæld og er lidt stiv i nakken, men udover det, har jeg ok. Og det har min veninde også.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Træn med Tanja: Spis dig i bedre form
bt.dk
FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx