Af Ritzau - 18/08-16 12:57; Opdateret: 18/08-16 13:29

Politi: Diskussion ved morgenfest endte med drabPoliti: Diskussion ved morgenfest endte med drab

En 51-årig mand blev dræbt til en fest. En jævnaldrende mand er tiltalt. Han nægter sig skyldig.

storybild

En 51-årig mand er tiltalt for at have dræbt en jævnaldrende mand i en lejlighed i Københavns Nordvestkvarter. Den tiltalte nægter sig skyldig, oplyser hans forsvarer, Carsten Fentz. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

En diskussion udviklede sig voldsomt til en morgenfest i en lejlighed i Københavns Nordvestkvarter om natten mellem 8. og 9. marts i år.

En 51-årig mand blev stukket en enkelt gang i brystet med en køkkenkniv, fremgår det af et anklageskrift fra Københavns Politi. Knivstikket kostede den 51-årige livet.

En jævnaldrende mand er tiltalt for drabet.

Ifølge politikommissær Carsten Ahrends fra Københavns Politi blev der i forbindelse med festen drukket nogle øl og diskuteret. Angiveligt var der ikke noget dybere motiv til drabet, oplyser han.

Den tiltalte kendte offeret, oplyser hans forsvarer, advokat Carsten Fentz. Ifølge ham var de bekendte og muligvis venner.

Den tiltalte nægter sig skyldig i manddrab, siger forsvareren.

Ud over den tiltalte og offeret var tre andre mænd til stede i lejligheden på Bispehaven i Københavns Nordvestkvarter, da politiet ankom til stedet klokken 03.53.

Den dræbte kom oprindeligt fra Yemen og var på besøg i lejligheden, hvor den tiltalte boede - angiveligt sammen med flere andre.

Den tiltalte stammer fra Somalia og har boet i Danmark i mange år. Han havde ikke noget fast job, da han blev varetægtsfængslet 9. marts, oplyser Carsten Ahrends.

Til grundlovsforhøret kort efter drabet blev alle fire mænd fra lejligheden stillet for en dommer. Mest af alt for at afgive forklaring, sagde politiet dengang.

En af dem blev fængslet i tre uger efter udlændingelovens bestemmelser, mens to andre blev løsladt. I sidste ende blev kun den fjerde tiltalt for drabet.

Der er endnu ikke fastsat en dato for retssagen, der kommer til at foregå i Retten på Frederiksberg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx