Af - 09/06-15 19:14

Datter anmeldte voldtægt: - Så knækker man sammen som farDatter anmeldte voldtægt: - Så knækker man sammen som far

Faderen til en dengang 16-årig pige vidnede tirsdag i retten mod hendes formodede voldtægtsmand.

storybild

Retten i Lyngby

Faderen til en i dag 17-årig pige, der tilbage i februar hævder at være blevet voldtaget i en taxa, vidnede tirsdag i retten i Lyngby.

- Jeg blev ringet op af min datter som græd og fortalte, at der var sket noget forfærdeligt. Hun var hos sin mor, som dog ikke var hjemme, så jeg fik hende hentet, forklarede faderen i retten ifølge Ekstra Bladet.

- Hun ville ikke rigtig fortælle, hvad der var sket, men jeg havde en idé, for jeg var blevet ringet op af en af hendes veninder inden. Og da hun var blevet afhørt af flere betjente og efterfølgende blev ført ud i en hvid dna-dragt og med kuverter på fingrene (for at sikre spor, red.) gik alvoren op for mig. Hun sagde, at hun var vågnet op i taxaen uden bukser på og med en mand liggende ovenpå sig. Så knækker man altså sammen som far, lød det.

Datteren var blot 16 år dengang, mens taxachaufføren, der er 39 år, ligeledes står anklaget for blufærdighedskrænkelse af en 21-årig kvinde taxakunde få dage forinden.

Ifølge den 39-årige selv, var det den unge kvinde, der lagde op til sex, men det afvises af veninden til den 16-årige pige, der i retten sagde.

- Jeg kender hende meget godt. Hun har ingen seksuel erfaring og er ikke typen, der lægger op til fyre eller går og kysser med folk i byen. Jeg måtte nærmest tvinge hende til bare at danse med en fyr.

Der forventes at falde dom onsdag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx