Af - 02/02-16 07:21; Opdateret: 02/02-16 08:28

Guide: 5 råd til hvordan du møder den rette i fitnesscentretGuide: 5 råd til hvordan du møder den rette i fitnesscentret

I de første måneder af året er der myldretid i fitnesscentrene, og når du alligevel brænder mange timer af på løbebåndet, hvorfor så ikke også forsøge at jagte kærligheden mellem træningsøvelserne?

Bildstrecke im Grossformat »

Fem råd til, hvordan du kan møde den rette i fitnesscentret med datingappen 'Happn'.

Klejner, pebernødder og brun sovs. Julen har budt på en masse fed mad, og det får mange danskere til at finde træningtøjet og håndvægtene frem i januar og februar.

I årets første måned er der 30 procent flere, der besøger og træner i landets to store fitnesscentrene, Fitness World og fitness.dk. Begge centre fortæller til metroxpress, at høje besøgstal også gælder for februar.

Når danskerne nu spenderer så frygtelig mange timer i fitnesscentret, hvorfor så ikke også bruge tiden lidt effektivt - altså få lidt mere ud af besøget end bare træning?

Datingappen 'Happn', der matcher singler ved hjælp af geopositionering, har lavet fem råd til, hvordan du scorer i fitnesscentret gennem appen. Klik dig gennem de fem råd i galleriet øverst i artiklen.

På Happen bliver singler synlige for hinanden, hvis de befinder sig mindre end 250 meter fra hinanden. På den måde er du sikret, at din potentielle flirt træner i dit fitnesscenter, mens du selv er der.

Kunderne raser: 'Grådige' Fitness World hæver prisen med gebyr
Kunderne raser: 'Grådige' Fitness World hæver prisen med gebyr

Det har aldrig været så sjovt og så nemt for singler at møde hinanden som nu, og fitnesscentret er virkelig et godt sted at indlede en flirt. Tidligere var der ikke nogen garanti for, at den person, man havde vist interesse for under træningen, var single.
Det siger Marie Cosnard, talsperson hos Happn i en pressemeddelelse.


Single eller gift? Denne gruppe bliver nemmest overvægtig
Single eller gift? Denne gruppe bliver nemmest overvægtig


LÆS OGSÅ: Spis dette krydderi i tre måneder og tab dig tre gange så meget

LÆS OGSÅ: Forskere: Hver 10. mand i fitness har denne lidelse

LÆS OGSÅ: Fitnesskonkurrencer hitter - men pas på jer selv, advarer bikini-atlet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Tusinder af danskere stod i kø for at...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Engelsk legende helt vild med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx