Af - 20/09-13 07:37; Opdateret: 20/09-13 07:49

Ejer får sin tvangsaflivede hund retur i sort affaldssækEjer får sin tvangsaflivede hund retur i sort affaldssæk

Når en hund bliver beordret aflivet af politiet, får ejerne den retur død og kold i en sort affaldssæk. Det vækker harme blandt danskerne.

storybild

Når en hund bliver beordret aflivet af politiet, får ejerne den retur død og kold i en sort affaldssæk. Det vækker harme blandt danskerne. (Billede: Youtube)

Den seneste historie om tvangsaflivning af hunde stammer fra Helsingør, hvor den sølvgrå Cato af racen Weimaraner blev aflivet.

Det gjorde den i går, torsdag, efter den havde været oppe at slås med to mindre hunde, hvoraf den ene havde fået en flænge.

LÆS OGSÅ: Dyrlæge nægtede at aflive dødsdømte Cato

Da Cato havde fået sprøjten, og politiet efterfølgende afleverede ham tilbage til sine ejere, var han blevet smidt ned i en sort affaldssæk. Som det kan ses på billedet herover.

LÆS OGSÅ: 64.000 hunde står foran aflivning

Billedet, som stammer fra Linse Kesslers Facebook-profil, har vakt harme blandt hendes mange følgere, og mere end 7.000 personer 'synes godt om' Linses opdatering:

- Sådan blev smukke døde Cato smidt af hos sine mennesker idag, efter hans aflivning på Helsingør Politistation Er det lige nu man er stolt af Danmark ?? Fy for helvede. Men himlen har fået en ny smuk stjerne, og nu går mine hunde og jeg ud og kigger efter den.

Mx.dk følger sagen...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk by tæt på at løbe tør for vand...
bt.dk
Menneskejagt i gang - flere kvæstede...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Motorcyklist død i trafikulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx