Af - 23/01-14 07:17; Opdateret: 23/01-14 09:31

Kebab-fabrik står i flammerKebab-fabrik står i flammer

I nat ved en tre-tiden udbrød der brand i en fabriksbygning i Greve sydvest for København. Bygningen står fortsat i flammer.

storybild

I nat ved en tre-tiden udbrød der brand i en fabriksbygning i Greve sydvest for København. Bygningen står fortsat i flammer. (Billede: Google Maps)

Omkring klokken tre natten til torsdag udbrød der brand i en kødfabrik i Greve sydvest for København. Flammerne har stadig fat, og ifølge politiet vil der gå mange timer, før branden er slukket.

- Branden startede i et maskineområde, men har nu bredt sig til hele bygningen, og der er en kraftig røgudvikling. Derfor er der spærret af ved de nærmeste veje, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til mx.dk.

Pris for storbrand i Norge: 100 millioner kroner
Pris for storbrand i Norge: 100 millioner kroner

Den brændende bygning er på 40-50 meter og tilhører et firma, der importerer og laver kebabkød. Politiet kender endnu ikke årsdagen til branden, men oplyser at brandfolk og folk fra Beredskabsstyrelsen er på stedet for at prøve at slukke branden.

Ifølge politiet er det alt for tidligt at sige noget om, hvad årsagen til branden er, og da både flammer og røgudvikling natten igennem har været voldsom, har det ikke været muligt at sende teknikere ind i bygningen for at undersøge brandårsagen.

Norsk by i flammer: 25 procent af indbyggerne på sygehuset
Norsk by i flammer: 25 procent af indbyggerne på sygehuset

Fabrikken ligger i et villakvarter, men er man beboer tæt på kødfabrikken, er der ifølge politiet ikke noget at være nevøs for.

- Branden afgiver stadigvæk en masse røg, og vi har sendt en patruljevogn ud for at se, hvor kraftig røgen er derude, men vi har ikke udsendt en beredskabsmeddelelse, og der er derfor ikke noget at være nervøs for. Men kan jo lukke af for ventilationen, så den lidt ubehagelige lugt ikke kommer ind i huset, siger Martin Bjerregaard, som heller ikke kan sige, hvor lang tid slukningsarbejdet kommer til at tage.

Unge utilpassede truer: - Vi brænder gymnasiet ned
Unge utilpassede truer: - Vi brænder gymnasiet ned

- Lige nu er det svært at sige. Der er stadig godt gang i den, så det kan tage alt fra en til fem timer, fastslår han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx