Af - 21/04-14 15:15; Opdateret: 21/04-14 15:35

Danske kvinder vil have silikonenumser: Kirurg opererer ny numse hver ugeDanske kvinder vil have silikonenumser: Kirurg opererer ny numse hver uge

Antallet af danskere, der får lavet en 'Jennifer Lopez-bag' med silikonepuder, stiger kraftigt, siger dansk plastikkirurg, der opererer en numse hver uge.

storybild

En stor velformet bagdel, som blandt andet sidder på Kim Kardashian her, står højt på danske kvinders ønkseliste, fortæller plastikkirurg.

Næsten hver eneste tirsdag opererer plastikkirurg Finn Worm Knudsen en silikonenumse på Scansted Klinikken i Malmø og København.

Fra mand til lolitadukke: Har brugt en halv million på plastik
Fra mand til lolitadukke: Har brugt en halv million på plastik

- Og det er vitterligt næsten hver eneste tirsdag. Det er steget voldsomt siden, at jeg i 2007 var i Brasillen for at lære teknikken med at operere silikonepuder ind i musklerne på folks numser. Første år operede jeg to på et år - og sidste år blev det til cirka 20 danskere og 30 svenskere, siger Finn Worm Knudsen, der fortæller, at han er den eneste danske plastikkirurg, der har specialiseret sig i at operere silikonenumser.

Langt de fleste, der bliver opereret er kvinder i 20´erne og 30´erne, som gerne vil have en mere fyldig bagdel. Derfor får de indopereret en pude med 300 til 550 ml. silikone i hver balde.

Brugte 500.000 kr. på at ligne Justin Bieber
Brugte 500.000 kr. på at ligne Justin Bieber

- Men vi har også opereret en kvinde over 70, der gik herfra i højhælede sko og en enkelt dansk mand, der havde det problem, at han var så flad, at han ikke kunne holde bukserne oppe, siger Finn Worm Knudsen.

Kompliceret operation
Det koster 54.000 kroner at få en silikonenumse hos Finn Worm Knudsen.

- Men det er altså en ganske kompliceret operation - også fordi, at vi opererer silikonepuden ind i selve musklen, siger Finn Worm Knudsen.

Læger gror ny næse i panden på ung mand
Læger gror ny næse i panden på ung mand

Operationen er I øvrigt ikke ufarlig. Formanden for de britiske plastikkirurger advarede i 2009 mod at få indopereret silikonepuder i bagdelen efter, at den argentinske supermodel og tidligere Miss Argentina Solange Magnano var død 37 år gammel under en operation, der skulle give hende en større bagdel.

Hun er 54 år – men ligner en 24-årig
Hun er 54 år – men ligner en 24-årig

Den daværende engelske formand Niels Mercer fortalte til CNN, at den type operation kan føre til at blodtilførslen til lungerne blokkeres, hvilket præcis var det, der kostede den tidligere Miss Argentina livet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Stort område brændt af: Nu advarer...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx