Af - 28/04-14 13:58

TV2-vært: Jobbet levede ikke op til mine forventningerTV2-vært: Jobbet levede ikke op til mine forventninger

Anne Sophia Hermansen stopper på TV2 Finans, fordi jobbet ikke levede op til hendes forventninger.

storybild

Anne Sophia Hermansen skabte overskrifter, da hun sidste år afviste at deltage i et tv-program, hvor en række kvinder skulle optræde nøgne, mens blandt andet Thomas Blachmann talte om dem. (Billede: Casper Helmer / TV 2)

Den tidligere samfundsdebattør, folketingskandidat og pressechef Anne Sophia Hermansen har forladt sit job som finansvært på TV2 News kort efter, at hun var startet i stillingen.

- Jeg har meddelt, at jeg ikke har ønsket at fortsætte ud over min prøvetid, da rammerne ikke helt levede op til mine forventninger, afslører hun over for tv2.dk.

- Jeg har kun gode ting at sige om TV 2, jeg har nydt rollen som tv-vært og mødt meget dygtige mennesker på NEWS, og jeg er glad for den tillid og de muligheder, stationen har givet mig. Jeg håber ikke det er sidste gang i mit arbejdsliv, at vi har noget med hinanden at gøre, tilføjer hun.

TV2-vært stopper efter få uger på skærmen
TV2-vært stopper efter få uger på skærmen

Kanalen oplyser, at Hermansen stopper i jobbet per dags dato, og det ærgrer TV2 News' kanalchef Mikkel Hertz:

- Anne Sophia er meget vidende og en stærk kommunikator på skærmen og på skrift, og jeg ønsker hende held og lykke i det job, hun vælger som sit næste, siger han.

Mikkel Hertz vil straks indlede arbejdet med at finde en afløser til finansvært-jobbet. Anne Sophia Hermansen har så vidt vides endnu ikke et nyt job på hånden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx