17/01-15 22:55

Politibetjent fik tæv efter ishockeykampPolitibetjent fik tæv efter ishockeykamp

Ung mand på vej til politistationen hos Københavns Vestegns Politi - han slog en betjent efter tumult.

En ung mand er på vej til stationen hos Københavns Vestegns Politi, hvor han vil blive sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

Det oplyser vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Jens Møller.

- Vi ved endnu ikke hvor gammel han er, han er på vej ind til stationen, hvor han vil blive sigtet for vold mod tjenestemand i funktion, efter at have slået en politibetjent efter en ishockeykamp i Herlev Skøjtehal, siger Jens Møller.

Efter sportskampen på isen opstod der ballade mellem de to ishockeyholds fanskare.

- To fan-grupperinger kom op at slås efter kampen, da politiet ville gribe ind, rettede nogle af de unge vreden mod betjentene, og det endte med at en politibetjent fik nogle slag i hovedet, siger Jens Møller.

40-årig fængslet for grov vold mod sin kæreste
40-årig fængslet for grov vold mod sin kæreste

Den unge mand blev anholdt af politiet. Politibetjenten kom ikke alvorligt til skade, men fulgte politiets procedure med at tage et smut på skadestuen og blive tjekket af en læge.

Ifølge vagtchefen er det planen, at beholde den unge mand natten over og fremstille ham i et grundlovsforhør søndag, sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

Fire gennembankede en 23-årig mand - to er nu i fængsel
Fire gennembankede en 23-årig mand - to er nu i fængsel

Det er straffelovens almindelige voldsparagraffer, der kommer i spil, men når volden er rettet mod en tjenestemand i funktion, er det en skærpende omstændighed.

LÆS OGSÅ: Politi formoder identitet på bjærget lig i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx