Af - 12/08-14 22:22

Den er god nok: Her forærer supermarked kontanter væk i morgenDen er god nok: Her forærer supermarked kontanter væk i morgen

På udvalgte lokationer i Danmark foræerer en supermarkedskæde i morgen penge væk. Ja, du læste rigtigt.

storybild

Gratis penge lyder for godt til at være sandt. Men det er det faktisk ikke denne gang. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Når du hører, at der ‘bliver foræret penge væk’, lyder det alt for godt til at være sandt. Men i morgen, onsdag, er den faktisk god nok.

Ansatte fra supermarkedskæden Lidl tager således plads på blandt andet Hovedbanegården klokken otte i morgen tidlig, hvor de vil uddele kontanter til forbipasserende. Du skal dog ikke regne med at blive rig, for det er en rund femmer til hver forbipasserende, der er tale om.

Nem vej til penge: Tjen på dine opdateringer
Nem vej til penge: Tjen på dine opdateringer

Det sker som led i en reklamestrategi - og det er et lidt billigt trick, indrømmer administrerende direktør Finn Tang.

- Ja, jo, om man så kan kalde det billigt, for vi putter jo lidt penge i det. Det sker med et smil på læben og er et forsøg på at gøre noget ud over det sædvanlige, siger han til Ekstra Bladet.

Femkronerne kan bruges hvor som helst, men håbet er, at folk vil bruge dem i en Lidl. Og hvis de bruges her, kan de vise sig at være mere end bare fem kroner værd.

- Hver mønt er udstyret med en farve, og vælger man at bruge den i en Lidl, så kan det vise sig, at femmeren enten er fem kroner værd eller har en endnu større værdi, forklarer Finn Tang.

De nærmere omstændigheder er han ifølge avisen meget hemmelighedsfuld omkring.

- Vi vil jo helst have, at kunderne går ned til os for at finde ud af, hvad der gemmer sig bag femmeren. Det er en del af konceptet, siger han.

Direktøren er selv med på Hovedbanegården, hvor han glæder sig til at uddele femmere. Han vil ikke sige, hvor mange, de har med, men det skulle være nok til ‘et betragteligt antal kommende kunder’, forsikrer han.

Ny supermarkedskæde: Sådan sørger vi for ketchup til 10 kroner
Ny supermarkedskæde: Sådan sørger vi for ketchup til 10 kroner

Ud over Hovedbanegården vil Lidl-ansatte uddele gratis kontanter på gaden i Næstved (ved Rytterstatuen på Hjultorv), på Odense Banegård, på gågaden i Kolding, på Aarhus Banegård, på gågaden i Holstebro og på gågaden i Aalborg.

Uddelingen foregår fra klokken otte og et par timer frem i København, Odense og Aarhus mens det de andre steder kommer til at ske fra klokken 14.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx