Af - 11/10-16 21:53; Opdateret: 11/10-16 22:35

Personer forsøgte at befri indsat i Slagelse ArrestPersoner forsøgte at befri indsat i Slagelse Arrest

Politiet har tirsdag aften anholdt tre personer, der angiveligt planlagde en væbnet befrielsesaktion af en indsat i arresten i Slagelse.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix/kim Haugaard)

Politiet var tirsdag aften til stede ved arresten i Slagelse i en større anholdelsesaktion. Bevæbnede personer forsøgte angiveligt at befri en indsat.

Betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var tirsdag aften massivt til stede ved Slagelse Arrest, hvor bevæbnede personer angiveligt forsøgte at befri en indsat i arresten.

Det skriver TV2 Øst.

Politiet fik tidligere på aftenen underretninger om, at der muligvis skulle foregå en væbnet befrielsesaktion af en indsat i Slagelse arrest.

Drama i Tivoli: Mand blev stukket ned under Sivas-koncert
Drama i Tivoli: Mand blev stukket ned under Sivas-koncert

På baggrund af en intensiv efterforskning lykkedes det imidlertid Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi her til aften kort før klokken 20, at foretage anholdelse af tre personer ved Slagelse arrest. I forbindelse med anholdelserne blev der fundet et skarpladt våben.

- Der er efter vores overbevisning tale om en meget alvorlig sag, hvor nogen bevæbnet personer har forsøgt at befri nogen i Slagelse Arrest, siger Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

PET anmelder Jakob Scharf for at bryde tavshedspligt
PET anmelder Jakob Scharf for at bryde tavshedspligt

Kim Kliver understreger, at man hos politiet ser på dette med den allerstørste alvor, når man vil forsøge at befri en indsat ved brug af våben.

Politiet har i forbindelse med sagen haft et tæt og godt samarbejde med Kriminalforsorgen.

De tre anholdte skal nu afhøres nærmere, og det formodes, at de anholdte personer vil blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen med begæring om varetægtsfængsling.

LÆS OGSÅ: Tibet-kommissionen mistænker advokater for ulovligt læk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx