Af SEBASTIAN BJERRING JENSEN - 16/06-17 20:45

Smykkedronning efterlyser fitness-medlemSmykkedronning efterlyser fitness-medlem

Er du den søde, høje mand?

storybild

Galla-premiere på Susanne Biers nye film, En Chance Til. Her ses smykkedesigner Mai Manniche. (Billede: Scanpix/Sophia Juliane Lydolph)

I marts 2017 efterlyste smykkedronningen Mai Manniche en mand på sin Facebook-profil, som hun et par dage tidligere havde sludret med i København.

Dagen efter fandt Mai Manniche, der ejer smykkefirmaet JEWELSCPH, den ukendte mand, men det viste sig desværre, i hvert fald for Mai Manniche, at han var gift.

Men den 33-årige kvinde giver ikke op. Nu har hun nemlig igen stødt på en mand, der har vakt hendes interesse. Derfor efterlyser hun ham i et Facebook-opslag:

'Okay Facebook, skal vi prøve igen? Mon vi kan finde den meget søde og smilende mand jeg fik en kort snak med i FitnessDK i Nærum i morges? Er han gift og har børn - eller skal han invitere mig på en cola? #jajegtrorpåkærlighed,' skriver Mai Manniche på sin Facebook-profil.

Vera efterlyser 'mystisk' mand: Kan ikke få ham ud af hovedet
Vera efterlyser 'mystisk' mand: Kan ikke få ham ud af hovedet

I marts mødte hun sin efterlysning på Gothersgade i København, og denne gang var det altså i FitnessDK i Nærum.

»Det er meget sjældent, at folk smiler og gerne vil snakke i træningscentret, men det ville ham her. Vi snakkede kort, men jeg fik aldrig spurgt om hans nummer,« fortæller Mai Manniche til MX.

Smykkedronningen beskriver manden som mørkhåret, høj, slank og meget nydelig. Hun søger den ukendte mand, da hun gerne vil give det en chance, og så lover hun endda en lille ting:

»Der står en kold Pepsi Max og venter, hvis manden melder sig og altså har lyst,« siger hun.

LÆS OGSÅ: Kysse-video får folk til at rase: - Fyre som jer er syge i hovedet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx