Af - 26/05-15 21:36; Opdateret: 26/05-15 22:08

Stop mobning: Rørende opbakning til 12-årige RikkeStop mobning: Rørende opbakning til 12-årige Rikke

Næsten 500 danskere har her til aften brugt hashtagget #VielskerRikke til at vise deres støtte til 12-årige Rikke, der har været udsat for grov cybermobning.

Bildstrecke im Grossformat »
- Som mobbeoffer vil jeg på det strengeste anbefale, at man siger nej til mobning, skriver Kim Due Klüver til sit støttebillede på Instagram. Johanna bakker op med hashtag #StayStrong og #ViElskerRikke. 10-årige Simon er meget imod at drille og mobbe andre. - Vi vil fandme ikke finde os i mobning. Alle skal opføre sig ordenligt uanset, om man er venner eller ej. - Ville ønsker jeg kunne give dig et kram! Smile babe, shine bright like a diamond. Stop Mobning, skriver Camilla til dit støttebillede på Instagram. - I disse dage er jeg jeg nødt til at være taknemmelig over, at internettet ikke havde så stor en plads i vores liv, da jeg voksede op! Da jeg blev mobbet var det håndskrevne sedler og tegninger, som gentagne gange lå på mit bord når jeg kom fra frikvarter. Det var min telefon, der blev stjålet og mine sms'er der blev læst op for resten af skolen. Gudskelov kunne man 'flygte' lidt når man kom hjem. Det kan man desværre ikke i dag! Håber skolen håndtere det bedre end i mit tilfælde... Tag nu hånd om de, som skaber problemer, og vis dem en anden vej, skriver Jackie Gisselmann til sit billede - Modbydelige mennesker findes der mange af! Men at true og svine en 12-årig pige til, hvad fanden foregår der oppe i hovedet på dem? Jeg er rasende. Lyt aldrig til dem smukke, skriver 21-årige Denia til sit støttebillede. - Nogle folk har et så kedeligt liv, med så lidt indhold, at det eneste de kan bruge deres tid på, er at hate på andre. Og så til og med at lave en anonym bruger for at svine én person til? Det er latterligt og kujon-agtigt, skriver Michelle til hendes støtte-billede - Kære Rikke du har min fulde support, skriver Kirsten til sit støtte-billede.

'Hvad fuck sker der for dig dit uhyre? Er du hjerneskadet eller hvad? Du jo så klam at ingen vil se på dig!'

Sådan lød teksten til et af de syv billeder, der lå på Instagram-profilen 'Rikke er fucking klam'. Profilen var oprettet til at cyber-mobbe en 12-årig pige fra Randers, men tidligere i dag blev profilen heldigvis lukket.

Nu bakker danskerne Rikke op med hashtagget #VielskerRikke, som i skrivende stund er brugt 485 gange på Instagram.

Du kan se et udpluk af støttehilsnerne øverst i galleriet

Jackie Gisselmann er en dem, der bakker Rikke op. Hun deler sin egen mobbe-historie, fordi hun selv oplevet at blive mobbet som barn.

- I disse dage er jeg jeg nødt til at være taknemmelig over, at internettet ikke havde så stor en plads i vores liv, da jeg voksede op! Da jeg blev mobbet var det håndskrevne sedler og tegninger, som gentagne gange lå på mit bord når jeg kom fra frikvarter. Det var min telefon, der blev stjålet og mine sms'er der blev læst op for resten af skolen. Gudskelov kunne man 'flygte' lidt når man kom hjem. Det kan man desværre ikke i dag! Håber skolen håndtere det bedre end i mit tilfælde... Tag nu hånd om de, som skaber problemer, og vis dem en anden vej, skriver Jackie Gisselmann til sit støttebillede.

Voldsom mobning af 12-årig: 'Jeg finder dig og stikker dig i maven'
Voldsom mobning af 12-årig: 'Jeg finder dig og stikker dig i maven'

12-årige Rikke har også selv udtrykt sin glæde over danskernes opbakning på Instagram med teksten:

- Alle sammen! 1000 tak. Jeg er virkelig taknemmelig for at så mange støtter mig. Jeg ved næsten ikke hvad jeg skal skrive. Er så rørt. Kys til jer!!

Mor til 13-årige Amalia fandt billede af brændende datter på internettet
Mor til 13-årige Amalia fandt billede af brændende datter på internettet

TV: Sara bliver mobbet på grund af sine næsebor - Se hendes geniale svar
TV: Sara bliver mobbet på grund af sine næsebor - Se hendes geniale svar

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kemiker afviser Ruslands forklaring:...
bt.dk
Så meget tabte Thomas sig under...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx