Af - 01/04-14 10:34; Opdateret: 01/04-14 13:47

OVERBLIK: Her er alle dagens sjoveste aprilsnarreOVERBLIK: Her er alle dagens sjoveste aprilsnarre

Det er med at være ekstra varsom, når man læser avis tirsdag. Se et udpluk af mediernes påfund her.

storybild

(Billede: Polfoto)

Traditionen tro skal man ikke tro alt, hvad man læser i medierne i dag.

Det er nemlig 1. april, så hvis historien lyder for god til at være sand, så der nok fordi, at det også er tilfældet.

Billedserie: Få inspiration til den bedste aprilsnar
Billedserie: Få inspiration til den bedste aprilsnar

Vi samler her et udpluk af de sjoveste historier i dag.

På metroxpress lavede vi vores egen aprilsnar med historien om Pernille Højmark og Kussomaten.

I Ekstra Bladet kan man blive godt forarget over nyheden om, at Storebæltsbroen skal sælges til amerikanske Goldman Sachs, der for nylig købte en bid af Dong Energy. Det ville betyde en fordobling i priserne indenfor otte år.


Har du lavet en aprilsnar? Så tag gerne et billede eller video af det og send det til os på mail eller SMS 1204(koster alm. sms-takst) skriv mx efterfulgt af besked

I dagens udgave af BT statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) bedt sangeren Basim om at medbringe et EU-flag i sit sceneshow til det internationale Melodi Grandprix. Det skulle desuden profilere Thorning i kampen om en EU-toppost.

Danmark til VM

Politiken har lavet en historie, som de fleste danske fodboldelskere ville have elsket var sand. De skriver således, at Danmark kan være på nippet til at sikre sig en plads ved VM i Brasilien. Blandt andet lyder det, at Grækenland kan være på vej til et afbud, fordi de ikke har råd til at deltage.

Fans bekymrede: Er nyt Michael Jackson-album en aprilsnar?
Fans bekymrede: Er nyt Michael Jackson-album en aprilsnar?

Berlingske kommer med godt nyt til glemsomme brugere af det udskældte Rejsekort. Firmaet bag vil nemlig sætte tjek-ud-søjler op rundt omkring i København.

Blandt andet ved Den Lille Havfrue, hvor turister dog er blevet forvirrede: De tror, at søjlerne kan få havfruen til at bevæge sig eller afspille eventyr.

Lyngvild køber ø

På Fyens.dk kan man læse, at Jim Lyngvild har købt den lille ø Torø i Lillebælt af Danmarks Lærerforening for næsten 19 millioner kroner.

Alle medier er dog ikke med på bølgen. Både JP og TV2 har således ikke lavet en aprilsnar.

Og medierne især skal være ekstra kildekritiske på sådan en dag. Det flyder således med pressemeddelelser fra organisationer og virksomheder, som har til formål at fuppe alt og alle.

Blæksprutte med øget inteligens

Blandt skriver Den Blå Planet, at en af deres blæksprutter, der stammer fra havet ud for det uheldsramte Fukushima atomkraftværk i Japan, udviser tegn på øget intelligens.

Zoologisk Have søger markeringschef til en ny taskekollektion lavet af blandt andet giraf og løve, skriver Jobindex. Kollektionen bærer i øvrigt navnet "Marius".

Rejseselskabet Star Tour skal i gang med at lave deres egen paradisø i Stillehavet.

Netavisen navisen.dk mente at kunne afsløre, at det færørske folketingsmedlem Sjúrður Skaale var 'den hemmelige socialdemokrat.'

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt melder sig ind i Europabevægelsen, skriver Europabevægelsen, og danskerne skal til at spise havskildpadder der er fanget i nationalt farvand, siger Danmarks Fiskehandlere.

Og Dansk Tennis Forbund præsenterer et vaskeægte comeback kid: 40-årige Kenneth Carlsen stiller op til double i weekenden med Frederik Løchte Nielsen som makker.

Politiet er også hoppet med på bølgen, omend det ikke rigtig var med vilje.

Østjyllands Politi kom således til at udsende døgnrapporten fra sidste år - de har dog erkendt fejlen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx