Af - 15/10-14 21:22

Rotter og skimmel: Lukning og sur smiley rammer to Lagkagehuset-bagereRotter og skimmel: Lukning og sur smiley rammer to Lagkagehuset-bagere

Det har været en dårlig uge for den populære bagerkæde...

storybild

(Billede: Polfoto/HJORTH DANIEL)

To Lagkagehuse har været i fedtefadet hos fødevarekontrollen indenfor den sidste uge.

I Lagkagehusets i Kastrup Lufthavn fik afdelingen kritik på mange punkter og tildelt den sureste smiley. På Frederiksberg er en afdeling nu lukket på grund af, at der er blevet observeret rotter.

Det skriver Ekstra Bladet onsdag.

Rotterne er blevet set i butikken på Falkonér Alle på Frederiksberg. Den vil dog åbne inden for de næste par dage, når rottefaren er væk.

- Der var en, der havde set en rotte, så vi valgte at lukke butikken og fjerne alle produkter, hvorefter vi hev fat i både fødevarekontrollen og Mortalin (skadedyrsbekæmpere, red.). Og de har så fanget én rotte, siger Steen Skallebæk, stifter og COO i Lagkagehuset, til Ekstra Bladet.

Rotter hos luksus-bagerkæde: Butik lukket
Rotter hos luksus-bagerkæde: Butik lukket

I Kastrup var det rengøringen over en bred kam, der var for dårlig. Flere områder fik kritik, blandt andet for skimmelsvamp. Det er muligt at læse kontrolrapporten her. De uheldige resultat fra kontrolbesøget koster en bøde på 10.000 kroner.

Lagkage-bossen Steen Skallebæk lægger sig fladt ned overfor kritikken, men skyder dog noget af skylden på, at man har skiftet en butikschef ud i lufthavnen og har fået en ny distriktschef for hele København.

Morten Resen trøstes med lagkage
Morten Resen trøstes med lagkage

- Men vi kan ikke leve med det her. Vi håndterer fødevarer, og vi står ved det, vi laver. Så det her gør ondt, og det er uacceptabelt. Jeg tør ikke love, at det ikke sker igen, for det er trods alt mennesker, vi har med at gøre, men vi vil gøre rigtig meget for at den slags ikke sker igen, siger Steen Skallebæk til Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
BT erfarer: Brøndby betaler 11...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx