Af - 24/06-15 21:39

Amerikanere møder dansk kultur: - Er jeg død, for det ligner himlen?Amerikanere møder dansk kultur: - Er jeg død, for det ligner himlen?

Hvad mener folk i fx USA om smørrebrød, børn der sover udenfor i snevejr og Mads Mikkelsen? Se svarene her.

Bildstrecke im Grossformat »
At man er skæv? Jeg er så hygge lige nu? : Et virkelig fedt dansetrin? Følelsen, når du virkelig trænger til at tisse? Kolesterol! Masser kolesterol Det her er fantastisk. Jeg vil flytte til Danmark lige nu. Er jeg død? For det ligner himlen! En hyldest til den blonde gud Thor! Prøver I at sætte ild til jeres eget hus? Jeg er tysker. Jeg kan godt lide den hyggelige atmosfære, men jeg kan ikke her, fordi jeg er meget bekymret for jeres sikkerhed. Jeg er tom for ord Wow, seriøst? Jeg kan ikke ikke tro, at det er sandt. Det ligner en spøg. Det er virkelig trist :( De kan vel ligeså godt vænne sig til det. De bor i Skandinavien. Ulækkert Det kan enten være den mest lækre eller mest ulækre dessert nogensinde. Challenge accepted! Det kan virkelig være alting. Roer og hytteost? Tranebær og risengrød? Derfor ville jeg ikke røre det. Det ser ikke sikkert ud, men det ser FANDEME SJOVT UD De berømte danske cykelstier. I må elske dem. De cykler er også skønne. Det ser mere sikkert ud end at have børnene bag på cyklen. Jeg elsker det, og børnene kan snakke sammen. Hvad er dte? En sandwich, der gik galt? Et schnitzel-uheld? Lagene er gådefulde. Er det æg på et stegt stykke kød garneret med en citron? Ved I mennesker ikke, hvordan man laver en forbandet sandwich? Jeg elsker jer Danmark! Liret DENNE HER KENDER JEG!!!! Hun er min yndlingsprinsesse nogensinde, fordi de mødtes på en bar i Australien. Hvad badass og normalt er det ikke lige? Er hun ikke fra Australien? JO, hun er vores, og hun er royal, så vi tager hende tilbage - tak. Isdronning Jeg ved ikke, hvem hun er, men jeg kan godt lide hendes sweater Hendes navn er Ingrid, og hun hækler sweatere, som hun sælger på Etsy. Han ligner en fordrukken fodboldtræner, der plejede at være en stjerne for landsholdet, men som nu har lidt en række pinlige nederlag. Jamie freaking Lannister! Jeg elsker dig! Jeg ville ikke have noget imod at give ham en hånder. En dansk film? Berømt madret eller opskrift på en dessert? Ethvert spædbarn må marchere 30 meter i den hårde vinter for at vise deres værd for samfundet! Jante er kongen på slottet, og du skal gøre alt, hvad han siger. Clint Eastwoods skumle bror Han er altid den onde. ALTID! Godkendt. Er det barndommen i Danmark? KAGE FYLDT MED SLIK? Nu forstår jeg, hvorfor Danmark er et af de lykkeligste steder på jorden. Det ser både lækkert og skummelt ud på samme tid. Stadig, Danmark vinder. Jeg pakker mine ting. Ses snart. #CakeFail

Hvordan reagerer udlændinge, når de ser klassiske danske varemærker som begrebet 'Hygge' eller et billede af smørrebrød for første gang?

Det har Buzzfeed sat sig for at finde ud af, og man har derfor vist 13 fotos uden forklaring til en række udlændinge. Hvad er det første, de tænker, når de ser billederne?

Se de hylende morsomme svar i galleriet herover.

Her er den nye danske nationalret: Flæske-favorit tager guldet
Her er den nye danske nationalret: Flæske-favorit tager guldet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx