Af - 25/10-15 17:08; Opdateret: 25/10-15 17:30

Rebekka strikker en penisprotese til sin mandRebekka strikker en penisprotese til sin mand

'En penis til hverdagsbrug'. Sådan forklarer Rebekka Drewes fra Den Store Strikkedyst sin nye strikkesag. Hør, hvad Foreningen af Transkønnede i Danmark siger til "opfindelsen."

Bildstrecke im Grossformat »
Rebekka Drewes har også strikket andre finurlige ting. Blandt andet har hun strikket sin egen brudekjole. Hun har strikket siden hun var 20 år = i 13 år. På billedet: Rebekka Drewes med hendes transkønnede mand (der biologisk set er født som kvinde). Da rødmen foretog sig hos dommerne, var der kun begejstring tilbage hos dommerne. Rebekka Drewes blev kåret som afsnittets bedste strikker. Begrundelsen var, at det var lykkes hende at gøre protesen virkelighedstro - noget, der kræver enormt meget formgivningsarbejde. Dermed gik hun videre til semifinalen. På billedet: Rebekka Drewes med hendes hjemmestrikkede sjal. - Jeg strikkede penissen, så den var i en tilpas størrelse. Det skal jo ikke være meningen, at den skal lave en megabule i bukserne, siger Rebekka Drewes. Hun udstoppede pikken med vat, men som hun siger, så må den ikke være for fast. På billedet: Rebekka Drewes med hendes hjemmestrikkede sjal. I Den Store Strikkedyst, ved de ikke på forhånd, hvad de skal strikke, og derfor var Rebekka Drewes ikke helt forberedt på, at hun ville strikke en penisprotese til sin mand. Her kan du se Rebekka Drewes' sengetæppe, som hun selvfølgelig også selv har strikket. Rebekka Drewes' mand kommer dog ikke til at bruge penisprotesen, da TV Syd beholder alle de ting, deltagerne i programmet får strikket. Rebekka Drewes har heller ingen planer om at strikke en ny, da hendes mand ejer en protese af silikone, som ifølge Rebekka Drewes er lidt mere brugbar for ham. På billedet: Rebekka Drewes og hendes mand på bryllupsdagen. Den eneste ting, deltagerne, ifølge Rebekka Drewes, måtte tage med hjem, var det slips, de alle strikkede til en helt bestemt person. - Det var nemlig en personlig ting, siger Rebekka Drewes. Det tog 33-årige Rebekka Drewes fire timer at strikke penisprotesen. Dommerne var som sagt meget begejstret. Den eneste kritik var, at det strikkede bælte omkring livet var for lille. På billedet: Rebekka Drewes.

Hvor lang tid tog det Rebecca Drewes at strikke penisprotesen, og hvilke tanker gjorde hun sig om størrelsen. Få svar her.

Glem alt om sokken i underbukserne.

Rebekka Drewes har fundet på en penisprotese, der cirka er lige så billig, mere kreativ og ikke særlig tidskrævende, hvis du ellers er en solid strikker.

Hun har nemlig strikket en penisprotese til sin transkønnede mand.

En ide hun fik, da hun som deltager i TV Syd's 'Den Store Strikkedyst' fik til opgave at strikke noget til et godtgørende formål. Produktet skulle have et klart formål, en tydelig funktion, og deltagerne skulle hente inspiration fra deres egne omgivelser.

- Min mand er transmand (transkønnet, red.), så det var nærliggende for mig. Det var en sjov udfordring at udforme, så den lignede en rigtig penis så godt som muligt, og min mand synes, det var rigtig sjovt, siger 33-årige Rebekka Drewes til metroxpress.

TV: Her tager 'Vild med dans' hævn over 'Den store bagedyst'
TV: Her tager 'Vild med dans' hævn over 'Den store bagedyst'

Hun fortæller, at hun i konkurrencen ikke havde adgang til organisk garn, men hun sikrede sig, at penisprotesen var behagelig at have på ved at strikke den i blødt garn, der ikke kradser - 'merinould'.

Der var fnis, overraskende blikke og lummer stemning i den store strikkesal, da Rebekka Drewes strikkesag begyndte at tage form.

Ja, faktisk måtte den ene dommer forlade optagelserne for en kort stund for at grine af.

- Det var mest de andre, der var lidt ved siden af sig selv, når de talte om min penisprotese. For mig er det lidt "hverdagsagtigt" at have en mand med en penisprotese, så jeg blev ikke flov over det, siger Rebekka Drews, der er den yngste deltager i Den Store Strikkedyst.

LISTE: Se hvilke kendte danskere der har sagt nej til 'Vild med dans'
LISTE: Se hvilke kendte danskere der har sagt nej til 'Vild med dans'

Men der er heller ikke nogen grund til at være flov, for den strikkede penisprotese møder smil og åbenhed fra Foreningen af Transkønnede i Danmark.

Jeg har aldrig hørt om en strikket penisprotese før, men det lyder kreativt. Jeg håber da, at det kan samle folk i strikkeklubberne, så vi får strikket nogle. En strikket penis er i hvert fald bedre end en sok.
Det siger formanden for Foreningen af Transkønnede i Danmark, Irene Haffner til metroxpress.

Kage-veninder droppede venskabet på grund af 'Den store bagedyst'
Kage-veninder droppede venskabet på grund af 'Den store bagedyst'

Her kan du se dommernes reaktion på, at Rebekka Drewes strikker en penisprotese. Programmet blev sendt lørdag 24. oktober.

- Den skal ikke blive for fast. Det er en penis til hverdagsbrug.Se det morsomme klip herunder, hvor den ene af dommerne forlader lokalet i et grineanfald, da Rebecca Drewes fra Den Store Strikkedyst udvider strikningens horisont med en strikket penisattrap. Du kan se hele afsnittet på www.tvsyd.dk.

Posted by TV SYD on 25. oktober 2015

LÆS OGSÅ: Vild kage: Så lang tid tog tigeren at lave

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst'-Mickis ultimative kagetip: Disse tre ting er et sikkert hit

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx