Af - 04/05-16 16:01; Opdateret: 04/05-16 16:36

Dansk swingerklub straffet for diskriminationDansk swingerklub straffet for diskrimination

Det koster ‘Adam og Eva’ 5.000 kroner, at nægte en 18-årig en stilling i swingerklubben. Sexklubben ville beskytte den unge mand, lyder forklaringen.

Bildstrecke im Grossformat »

Man skal mindst være 21 år for at være voksen nok til et job i swingerklubben Adam og Eva, der eksempelvis byder på gangbang to gange om ugen.

Det mener stedets daglige leder Trine Bennedsen. Men den holdning har nu kostet 5.000 kroner, fordi en 18-årig har klaget over at blive vraget til en stilling som receptionist på grund af sin alder. Klagen blev taget op i Ligebehandlingsnævnet, som er klokkeklar i sin konklusion: Man må ikke forskelsbehandle på grund af alder.

Men den afgørelse er helt hen i vejret, lyder det fra Trine Bennedsen.

- Jeg synes, vi har en plausibel grund til ikke at vælge denne person som medarbejder i vores klub. Han var en helt ung 18-årig dreng, og vi syntes, han var alt for ung, siger hun og fortsætter:

- Jeg synes, vi har handlet moralsk. Som ansat hos os ser man alt, hvad folk laver, når man eksempelvis skifter lagner. Jeg vil ikke være med til at ansætte en på 18 år, fordi man oplever nogle ting her, som kan virke voldsomme, og som jeg ikke mener, man skal opleve, når man er så ung.

TV: Sådan angreb de mig med sten i swingerklubben
TV: Sådan angreb de mig med sten i swingerklubben

Voldtog 14-årig: Nu åbner han dansk swingerklub
Voldtog 14-årig: Nu åbner han dansk swingerklub

Den daglige leder af swingerklubben fortæller, at hun fremover vil undlade at skrive alder, når der slås stillinger op for at undgå nye bøder. Men holdningen til hvor gammel man skal være for at være egnet til et job i sexklubben er ikke ændret.

- Der kommer flere og flere swingerklubber, og der er behov for flere ansatte. Vi kan ikke bestemme, hvem der kommer ind ad døren, men vi kan i hvert fald bestemme, hvem vi vil ansætte, siger Trine Bennedsen.

Prins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalen
Prins Henrik-effekten: Swingerklub nyder godt af prinsgemalen

Kongehuset: Derfor parkerede prins Henrik foran swingerklub
Kongehuset: Derfor parkerede prins Henrik foran swingerklub

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx