Af Rikke Kynde - 28/04-18 14:47; Opdateret: 28/04-18 15:17

Hund fundet helt forkullet - har du set gerningsmanden?Hund fundet helt forkullet - har du set gerningsmanden?

Fredag stødte politiet på et noget mærkværdigt syn, da de fandt en afbrændt hund ved Egå Engsø i Jylland. Nu leder de efter gerningsmanden

storybild

Det var et tip fra en borger, som fik politiet på sporet af sagen. Men på trods af at have fundet ejeren står de står stadig tilbage med spørgsmålet: Hvem har sat ild til hunden?

»Hunden havde en chip i øret, og på den måde har vi fundet ejeren, som hævder, at den blev solgt for tre måneder siden, og det arbejder vi videre med,« fortæller Jensen Henrik Jensen, vagtchef i Østjyllands Politi, til BT og metroxpress.

Han forklarer samtidig, at politiet ikke helt kan vurdere, hvor galt den er kommet til skade, og at det kun er ud fra registeret, at de kan se racen på den afbrændte hund.

»Den er forkullet, men vi kan stadig se, at det er en hund. Den er registreret som en boxer, det er kun derfra, jeg kan se racen, så med det forbehold skal det nok passe,« siger vagtchefen.

»Vi har lagt den på køl til nærmere undersøgelse. Vi er ikke færdige med den sag. Er der nogen, der kender noget til det, så hører vi rigtig gerne fra dem,« siger Jens Henrik Jensen.

Hunden blev fundet ved et stisystem nær Egå Engsø i Østjylland:

(Billede: Skærmbillede fra Google Maps)

Kender du noget til sagen, hører Østjyllands Politi gerne fra dig. Ring 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx