Af Nadia Guldbæk Welch - 23/12-17 18:56

Heldig dansker scorer den million-gevinst, alle går og håber på lige nuHeldig dansker scorer den million-gevinst, alle går og håber på lige nu

Så det KAN lade sig gøre...

Vi tester skrabejulekalenderen

En meget heldig fynbo har fået noget af en julegave et par dage før tid. For han har vundet en million kroner på sin skrabejulekalender.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse om den heldige vinder, der den 21. december traditionen tro skrabede dagens felt. Og her gemte sig altså det 10. og sidste juletræ.

»Da jeg havde nået det 9. juletræ, så tænkte jeg, at det har jeg da prøvet mange gange før, men jeg blev helt paf, da jeg skrabede det 10. juletræ frem,« fortæller den glade vinder, der kommer fra Otterup, men som ellers er anonym.

Og i første omgang var det da også svært at tro på, at gevinsten var i hus.

»Jeg måtte tælle efter 4-5 gange, og så fik jeg min søn og datter til også at tælle efter. De kunne ikke få armene ned,« siger vinderen og fortæller, at de efterfølgende så julefilm hele natten.

På trods af der stadig er nogle timer til, at kalenderen skriver 24. december, skal de mange penge ikke bruges på julegaver, afslører vinderen. For dem er der allerede styr på i år.

»Jeg kommer til at betale noget gæld af, så skal pengene forsøde tilværelsen, og jeg vil også gerne have mig et 4K TV, og så skal min datter have et kørekort og en lille bil, og måske køber jeg en bil til mig selv også,« lyder.

Danske Spil oplyser desuden, at håbet ikke er ude, hvis du er en af dem, der fortsat mangler et enkelt juletræ eller to. For der er stadig mulighed for at yderligere to heldige vinder kan skrabe det 10. juletræ og dermed vinde en million kroner.

I perioden 2006 til 2016 har der været i alt 34 hovedgevinster på en million kroner. Heraf er de 30 blevet udbetalt, har Danske Spil tidligere på måneden oplyst til BT og metroxpress.

Sandsynligheden for at vinde en af årets fem hovedgevinster er 1:504.000, da Danske Spil har solgt 2,52 millioner skrabekalendere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx