Af Simone Augusta Lundt - 24/05-17 14:43

Dansk firma skiftede navn tre gange efter konkurs - nu er den helt gal igenDansk firma skiftede navn tre gange efter konkurs - nu er den helt gal igen

Et navneskift troede de måske kunne redde køkkenfirmaet, derfor skiftede de Krab ud med Ny-Køkken. Men 11 dage efter gik de konkurs for tredje gang.

storybild

Den danske virksomhed Krab leverede køkken-inventar til storkøkkener, men desværre gik forretningen ikke godt nok, det skriver JydskeVestkysten.

Konkursramt kunde får ingen erstatning af krakket bank
Konkursramt kunde får ingen erstatning af krakket bank

Firmaet har af tre omgange skiftet deres navn efter konkurs-erklæringer, og nu har skifteretten i Sønderborg begæret dem konkurs igen, og en kurator skal undersøge firmaet.

- Ved mødet i skifteretten forleden kom det frem, at driften i firmaet allerede er indstillet. Nu er det vores opgave er nu at få et overblik over aktiverne og få dem solgt til højst mulige pris, forklarede Corna Levin Munch, kurator og advokat til JydskeVestkysten.

Fagforening om hjemmeplejekonkurser: En prismæssig dødsspiral
Fagforening om hjemmeplejekonkurser: En prismæssig dødsspiral

De 19 medarbejdere må finde nye veje. Inden konkursen var de blevet bedt om at holde informationerne om de dårlige økonomiske forhold for sig selv. Kunder og leverandører skulle ikke vide noget. Corna Levin uddyber, at der måske har været flyttet aktiver kort før konkursen, derfor skal firmaet undersøges.

Aarhus' største hjemmehjælpsfirma går konkurs
Aarhus' største hjemmehjælpsfirma går konkurs

En anonym kilde, der har arbejdet i virksomheden, fortæller, at han ikke forstår, at køkkenfirmaet kan blive ved med at gå konkurs og åbne deres forretning igen.

LÆS OGSÅ: Alitalia sat under administration

LÆS OGSÅ: Andelsforeninger fortsætter med risikable lån

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flaskekast, spyt og slag: Unge piger...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Slips, jakkesæt og testosteron: Over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx