Af - 11/12-16 10:38

Danskere amok til julefrokoster: Her er nattens værste episoderDanskere amok til julefrokoster: Her er nattens værste episoder

Udslåede tænder, husspetakler, brandstiftelse og tilfældig vold. Politiet har haft en travl nat landet over.

Bildstrecke im Grossformat »

En hel del danskere har i aftes og i nat drukket mere, end de kunne tåle.

Derfor har politiet haft nok at se til i det sidste halve døgn, hvor der har været gang i julefrokosterne landet over.

Metroxpress har samlet de værste episoder fra den forgangne nat herunder.

I Jerslev i det nordjyske gik en firmajulefrokost over gevind. Her overfaldt en ansat flere af de andre og sørgede blandt andet for, at en kollega nu mangler tre tænder.

Sejerø gik en mand amok efter at være påvirket af piller og alkohol. Da politiet fik en melding om brand og om, at manden kunne være i besiddelse af våben, fløj flere politienheder til øen for at anholde den 47-årige, der havde forskanset sig i et hus.

I Odense hærgede otte mænd gaderne forklædt som julemænd. De skæg- og hueklædte mænd sparkede ud efter biler, nikkede en tilfældig person en skalle og slog en anden borger så voldsomt i hovedet, at han kortvarigt blev bevidstløs.

Otte fulde julemænd amok i Odense: Nikkede skaller og slog tilfældige
Otte fulde julemænd amok i Odense: Nikkede skaller og slog tilfældige

I Nordjylland rykkede politiet ud til et slagsmål, hvor vidner havde set både et baseballbat og en pistol. Det viste sig, at der var tale om en julefrokost, hvor alle kendte hinanden. Gruppen var på vej på værtshus, men baseballbattet og hard ball-pistolen, som det viste sig at være, blev konfiskeret.

Trods de mange uroligheder i især Nordjylland, har kun to personer overnattet i detentionen i Aalborg, fortæller vagtchef Mogens Hougesen til metroxpress. Ifølge vagtchefen har de mange episoder i de fleste tilfælde kunnet løses på stedet, eksempelvis da otte personer sloges ved en tankstation eller da tre personer blev taget i at tisse op ad en husmur i Jomfru Ane gade.

Test dig selv: Hvilken julefrokost-type er du?
Test dig selv: Hvilken julefrokost-type er du?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bombe i Superligaen: Stjæler...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
Mand dræbt i trafikulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx