02/02-18 17:29

Bageren Ali får ikke penge fra indsamlingBageren Ali får ikke penge fra indsamling

Den hærværksramte bager Ali Parnian får alligevel ikke penge fra en indsamling, som Mette Abildgaard har startet.

storybild

Ali Parnian i sin lejlighed i København. Ali Parenian ejer bageriet Kaj i Tingbjerg, som netop blevet smadret, fordi Ali Parenian nægter at betale beskyttelsespenge. (Billede: Sofie Mathiassen)

Det skriver den konservative politiker på Facebook.

I stedet betales pengene tilbage til de mange donorer, som har været med til at indsamle den knap halve million kroner.

Beslutningen om at betale pengene tilbage blev truffet fredag på et møde i indsamlingskomitéen, som ud over Abildgaard består af Chris Bjerknæs fra Dansk Folkepartis Ungdom (DFU) og Peter Hummelgaard fra Socialdemokratiet.

'Vi er i komitéen enige om beslutningen af flere forskellige årsager. Blandt andet fordi der ifølge politiet ”tegner sig et broget billede” af sagen om Alis bageri (som altså intet har at gøre med sagen fra Østre Landsret), og i øvrigt også fordi jeg modtager beskeder fra folk, der vil have deres donation retur på baggrund af historiens udvikling,' skriver Mette Abildgaard på Facebook.

I sagen fra Østre Landsret, som hun henviser til, blev Ali Parnian frifundet for anklager om at have sat ild til en stjålet bil og brændt den af i Værløse.

Indsamlingen blev startet, efter at Ali Parnian i januar stillede sig frem og fortalte, at han var blevet afkrævet beskyttelsespenge. Da han ikke ville betale, blev hans bageri udsat for hærværk flere gange, forklarede han.

Se hele FB-opslaget fra Mette Abilgaard herunder:

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Politiet talstærkt til stede...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx