Af Simon Boas - 20/09-17 15:27

Peter kørte galt og var tæt på at dø: Men hvem reddede hans liv? Peter kørte galt og var tæt på at dø: Men hvem reddede hans liv?

Om aftenen den 29. august satte 24-årige Peter Sajith sig bag rettet i sin Fiat Seicento i den nordsjællandske by Ramløse. Han skulle hjem til sin bopæl i Helsinge. Men han nåede aldrig så langt.

storybild

(Billede: Allan Andersen)

For undervejs, da Peter Sajith kørte på Frederiksværksvej, fik han et ildebefindende. Han mistede kontrollen over bilen, der pløjede ind i et vejtræ, trillede rundt adskillige gange og kastede den unge mand ud af på asfalten.

»Jeg havde ikke engang taget min sele på. Det ligner mig ikke. Jeg plejer altid at tage sele på. Jeg tror, at jeg har været stresset og var ikke klar i hovedet. Derfor husker jeg heller ikke noget. Så jeg har været væk i mig selv, da jeg mistede kontrollen over bilen,« fortæller han.

Sammenstødet efterlod ham bevidstløs på den øde vej, mens blodet flød fra flere af de læsioner, han pådrog sig ved ulykken. Peter Sajiths liv var ikke langt fra at ende midt på den mørke asfaltsvej mellem Ramløse og Helsinge.

Men få dage efter vågnede Peter Sajith op på Rigshospitalet.

Hvem reddede mig?

Ukendte redningsmænd havde enten overværet ulykken eller hørt den på afstand og ringet efter hjælp. Med en lægehelikopter var Peter Sajith blevet fragtet til Rigshospitalet. Her blev han lagt i koma og var mere end et døgn i livsfare på grund af et voldsomt blodtab.

Men 24-årige Peter Sajith slap mirakuløst med livet i behold fra den voldsomme trafikulykke, og i dag er han stadig ved at komme sig over sammenstødet. Samtidig spørger han sig selv: 'Hvem var hans redniningsmænd?'

Det fik ham til tirsdag aften at lave et opslag på Facebook, som Netavisen Gribskov skrev om i første omgang, hvor han efterlyste ham, hende eller dem, der var skyld i, at han ikke mistede livet den 29. august. Og allerede dagen efter, i dag onsdag, har Peter Sajith fundet frem til de to personer, der reddede ham.

Nu håber han, at de har lyst til at mødes med ham.

»Det var en mor og en datter, og jeg vil gerne høre deres fortælling om, hvad der skete den aften, og så vil jeg bare gerne sige tak. For uden dem havde jeg nok ikke overlevet, og det er jeg virkelig taknemmelig for,« fortæller Peter Sajith, der afventer svar på, om de to har lyst til at mødes med ham.

Han tilføjer, at han har fuld forståelse for, at det kan have været en voldsom oplevelse for dem, og at de derfor ikke har lyst.

Ifølge Peter Sajith har politiet ikke valgt at sigte ham for nogen lovovertreædelser i forbindelse med ulykken, ligesom de også har bekræftet ham i, at der ikke var alkohol involveret.

»Hvis man ser bort fra billederne af ulykken, så har jeg det faktisk ret godt. Det går fremad, og jeg kan træne med mit ben, som jeg brækkede ved ulykken. Derudover brækkede jeg også kæben. Og så forsøger jeg bare at holde mig i godt humør.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Jim Lyngvild viser sig helt nøgen:...
bt.dk
'LA'ere går imod burkaforbud, men vil...
bt.dk
Landsholdet skal finde nyt tøj: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx