Af - 23/09-16 07:40

Tv-horoskop: Skorpion, du skal gøre noget ud over det sædvanligeTv-horoskop: Skorpion, du skal gøre noget ud over det sædvanlige

Her er fredagens horoskop - går du en god weekend i møde?

Er det mon i dag, at du finder dit livs store kærlighed eller får den forfremmelse, du længe har ventet på?

Vædderen
Du har brug for at slappe af, hjemme, så du har energi til de nye muligheder, der kommer. Vær åben overfor forandringer, det bliver nemlig til det bedre.
I dag svinger du godt med: Krebsen

Tyren
Det bliver nogle travle dage, så du har brug for at skabe overblik og for at få afslutte et par opgaver på hjemmefronten. Involver familien i dine planer.
I dag svinger du godt med: Jomfruen

Tvillingen
Du har brug for at forkæle dig selv og dem omkring dig. Find derfor på noget aktivt og sjovt, som I kan deltage i. Gode venner har også spændende ideer.
I dag svinger du godt med: Skorpionen

Krebsen
Du er kreativ, særdeles energisk og du kan komme langt med dine projekter. Der er beslutninger, der skal træffes, men det bliver intet problem for dig.
I dag svinger du godt med: Løven

Løven
Du har brug for at træde et skridt tilbage og bare være i nuet. Du har ikke lyst til at involverer dig i ret meget, det er vigtigt, du får sagt fra på en pæn måde.
I dag svinger du godt med: Fisken

Jomfruen
Du nyder at være sammen med andre, men der vil være arrangementer, som du ikke kan nå. Du må derfor prioritere og vælge, for det skal helst være sjovt.
I dag svinger du godt med: Vandbæreren

Vægten
Lægger du energi i dine opgaver, vil du opleve, at du får succes. Du kan nå meget mere, end du tror, men der skal også være plads til at slappe lidt af.
I dag svinger du godt med: Tyren

Skorpionen
Du føler dig bedst tilpas blandt gode venner og din familie, samtidig nyder du at komme ud og opleve noget. Find på noget, der er lidt ud over det vanlige.
I dag svinger du godt med: Skytten

Skytten
Der er en dejlig fokus på kærlighed og parforhold, hvad enten du er single eller i et forhold. Kast dig ud i en dejlig flirt og gå på en date, det bliver sjovt.
I dag svinger du godt med: Vægten

Stenbukken
Tag imod de invitationer der kommer. Du nyder at tale og at være social. Der er ingen tvivl om, at du elsker at være på farten, hold dig ikke tilbage.
I dag svinger du godt med: Vædderen

Vandbæreren
Uenighed kan forekomme i dit parforhold, og du kan blive følelsesmæssigt berørt. Det er dog ikke noget, I ikke kan løse i fælleskab. Sæt tempoet ned.
I dag svinger du godt med: Stenbukken

Fisken
Projekter og opgaver kommer godt fra start, og du nyder, hvis I er fælles om tingene på hjemmefronten. Det skal dog være mere hyggeligt end ambitiøst.
I dag svinger du godt med: Tvillingen

Horoskoperne bliver leveret af astrolog Lykke Larsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx