Af - 16/02-16 16:12; Opdateret: 16/02-16 16:41

Populært 10-turs klippekort får digitalt comebackPopulært 10-turs klippekort får digitalt comeback

Efter et stigende antal kunder i deres app gør DSB nu det populære 10-turs klippekort på alle fjern- og regionaltogsstrækninger digitalt tilgængeligt.

Bildstrecke im Grossformat »

Se her i galleriet, hvor meget du kan spare med det nye klippekort på en given strækning.

Bor du i København og besøger din kære mormor i Aarhus mere end 10 gange om året - så er der godt nyt. DSB har i deres app nu gjort det muligt at købe det før så populære 10-turs klippekort til fjern- og regionaltogsstrækninger.

Det fortæller DBS i en pressemeddelelse.

Slut med papir: Her kan man snart kun få klippekort på mobilen
Slut med papir: Her kan man snart kun få klippekort på mobilen

Årsagen til klippekortets digitale comeback er, at DSB har oplevet et stigende antal brugere på deres app. Derfor så de det som en naturlig udvikling at tilbyde det populære klippekort - nu digitalt.

- Vi har et stigende antal kunder, der benytter sig af app’en, så det er en naturlig udvikling, at det nu også bliver muligt at købe sit 10-turskort til de længere togture på både standard og DSB '1, siger Susanne Mørch Koch, der er direktør i DSB Kommerciel i pressemeddelelsen.

Klippekort-farvel koster 700.000 skattekroner i porto
Klippekort-farvel koster 700.000 skattekroner i porto

Udover at det nu bliver nemmere at hoppe ind i toget på et impulsiv kaffe og kage besøg hos mormor, bliver de længere ture nu også 25 procent billigere for ikke-pendlerne eller folk med ungdomskort. Kortet er gyldigt i et år, men app’en skal nok sørge for at minde dig på deadlinen.

Som bonus kan du nu også få din sløve søskende med på samme klippekort, når de får tid til at tage med over og besøge bedste. Man kan nemlig nu dele klippene med andre end en selv.

Så er det sidste udkald: Til midnat dør denne legendariske klippert
Så er det sidste udkald: Til midnat dør denne legendariske klippert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx