Af - 17/05-14 13:05; Opdateret: 17/05-14 13:18

Fodboldfan smed kanonslag efter spædbarn  – nu kræver far en undskyldningFodboldfan smed kanonslag efter spædbarn – nu kræver far en undskyldning

En frustreret far leder efter den fodboldfan, der kastede et kanonslag efter hans datter på fire måneder i i København i torsdags.

Bildstrecke im Grossformat »

Claus Nordahls indlæg på Facebook.

- Kære AaB-fan, dig der kastede kanonslag to meter fra min fire måneder gamle baby.

Sådan indleder Claus Nordahl et indlæg på Facebook.

Han håber på, at han kan nå ud til den pågældende AaB-fan, der var til pokalfinale mellem AaB og FCK i torsdags, og få en undskyldning – og at samtidig kan sprede budskabet om, at man skal tænke sig om, når man er til fodboldfest.

- Jeg er ikke sur, jeg er bare rigtig ked af det. Hvis kanonslaget var røget to meter længere hen, så var det røget ind i vores elevator. Det havde forvoldt enormt meget skade, fortæller Claus Nordahl til metroxpress.

LÆS HELE HANS INDLÆG HER

Flygtede ind i elevator
Claus Nordahl forklarer i sit Facebook-indlæg, at familien hører de larmende AaB-fans komme nærmere ved Svanemøllen Station på Østerbro i København.

- Jeres høje råb og trampende fødder. I takt med at lydniveauet stiger forsøger jeg at holde min datter for ørerne. Den eneste vej væk er mod en elevator. Min kæreste trykker febrilsk på knappen. Dørene åbner og vi løber ind sammen med en anden kvinde, skriver han.

- Vi var uheldige at blive fanget i midten af en tunnel uden af kunne komme væk – men det overlever den lille purk nok. Men netop som elevatordørene lukker, kaster du et kanonslag i retning mod os. Vi når kun at registrere det, før det springer i tusinde stykker og flår betongulvet op. Trykbølgen ryster elevatoren, og vi kan mærke smerten i vores trommehinder. Mit barn spiler øjnene op i chok, og hendes små hænder ryster ustyrligt.

Har tabt syv finaler i streg: Nu skal det være
Har tabt syv finaler i streg: Nu skal det være

AaB-profil: Vi er favoritter med et mulehår
AaB-profil: Vi er favoritter med et mulehår

Kræver undskyldning
Claus Nordahl vil have en undskyldning for episoden.

- Så kære AaB-fan. Jeg håber, at du ser denne post. Så har du nemlig muligheden for at sende en besked og forklare, at det ikke var med vilje, at du sprang et kanonslag foran os. Og du har også muligheden for at fortælle alle dine venner, at det er dumt at skabe frygt med den slags. Jeg synes, det er en god løsning, og jeg håber, du skriver til mig. For jeg har ikke lyst til at melde dig til Politiet, skriver han.


BILLEDER: Se AaB drikke guldøl i Jomfru Ane Gade
BILLEDER: Se AaB drikke guldøl i Jomfru Ane Gade

Seks ud af syv danske topklubber afsløret i skattefusk
Seks ud af syv danske topklubber afsløret i skattefusk

Her er Superligaens bedste spiller gennem 100 år
Her er Superligaens bedste spiller gennem 100 år

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuddrama i USA: Nøgen mand dræber...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
William og Kate forundrer: Bryder...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx