Af - 25/07-15 12:29; Opdateret: 25/07-15 13:24

Nye uhyrlige detaljer om plyndringen af dansk børnehjemNye uhyrlige detaljer om plyndringen af dansk børnehjem

De små børn kiggede på, mens de to store piger blev voldtaget. Metroxpress har talt med børnehjemmets ejer Anja Ringgren Lovén om nattens voldlige plyndring.

Bildstrecke im Grossformat »

Helt nye billeder af børnehjemmet i Nigeria efter plyndringen.

To piger blev voldtaget, mens de mindre børn kiggede på, den ene pige ligger nu på hospitalet med choktilstand, og en lille dreng er kommet slemt til skade.

Sådan lyder de seneste detaljer fra Anja Ringgren Lovéns. Metroxpress har talt med hende her kort tid efter, at hendes børnehjem i Afrika i nat er blevet plyndret.

En af pigerne, der er blevet voldtaget, har det så slemt, at de nu har kørt hende på sygehuset. Hun er meget, meget, meget chokeret. Vi fandt hende for to år siden, hvor hun var blevet voldtaget på gaden, fordi folk troede, at hun var en heks. Nu to år efter, gennemgår hun det her igen.

LÆS OM ANJA RINGGREN LOVÉNS FACEBOOKOPSLAG OM PLYNDRINGEN HER

To af børnehjemmets store piger blev voldtaget på et værelse, hvor mange af de små børn også sov. Anja Ringgren Lovén fortæller, at de store børn passer på de små, og derfor sover de sammen på tværs af aldre.

Jeg ved ikke, hvor meget de små børn har kunnet se. Det var jo mørkt og midt om natten, men de har jo kunne høre råb og skrig fra voldtægten.
Det siger Anja Ringgren Lovén.

En lille dreng er ifølge Anja Ringgren Lovén kommet slemt til skade, efter at han er blevet slået i gulvet. Han var angiveligt det eneste barn på børnehjemmet, der gjorde modstand.

Anja Ringgren Lovén og hendes mand undrer sig over, at børnehjemmets kvindelige pædagog ikke er blevet voldtaget.

Min kæreste og jeg tror, det er fordi, den kvindelige pædagog er stor og stærk. Hun kan gøre mere modstand end de store piger. Når sådan nogle røvere er igang, skal det gå stærkt, og det er nok derfor, det er blevet børnene, siger Anja Ringgren Lovéns.

Anja Ringgren Lovéns skulle have været rejst ned til børnehjemmet 24. juni, men fik udsat rejsedatoen, fordi hun havde lovet at blive hjemme til sin nieces 25 års fødselsdag.

Ellers havde Anja Ringgren Lovéns selv været til stede i nat, mens volden og plyndringen fandt sted på børnehjemmet i Nigeria.


LÆS OGSÅ: To holdt, en holdt vagt mens den fjerde voldtog: 16-årig pige voldtaget på marked

LÆS OGSÅ: Danskere anholdt på Mallorca mistænkt for voldtægt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Mand klemt fast mellem bygninger:...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx