Af - 28/12-16 13:26; Opdateret: 29/12-16 15:42

Nabo til stedet hvor Emilie blev fundet: - Det kommer alt for tæt påNabo til stedet hvor Emilie blev fundet: - Det kommer alt for tæt på

En familiefar, der bor tæt på den sø, hvor Emilie Meng blev fundet, fortæller, at episoden kommer alt for tæt på og om en dag tilbage i august, hvor han lagde mærke til en underlig lugt i området.

storybild

Her ses politiet og dykkere i mandags ved det vandhul ved Borup på Midtsjælland, hvor liget af Emilie Meng blev fundet. (Billede: Scanpix/Mathias Øgendal)

Mange af beboerne er stadig i chok i det område ved Borup på Midtsjælland, hvor Emilie Mengs lig blev fundet af en hundelufter juledag.

Mens politiet og hundredvis af frivillige i mere end fem måneder ledte efter den forsvundne teenagepige omkring Korsør, viste det sig nemlig, at hun lå død i beboernes baghave - cirka 60-70 kilometer fra det sted, hvor hun sidst blev set i live.

Efterforsker: Vi er et stykke fra gennembrud i Emilie-sag
Efterforsker: Vi er et stykke fra gennembrud i Emilie-sag

Christian Mønster, der bor et stenkast fra den sø, hvor den unge teenagers liv blev spottet af en hundelufter, fortæller til BT, at hele sagen har ramt hans familie hårdt.

- Det kommer bare alt for tæt på. Vi har jo ofte snakket om, hvor hun kunne være henne, fordi vi selv har to døtre i den alder, siger han til BT.

Han er samtidig kommet i tanke om en dag tilbage i august måned, hvor han og konen var ude og lufte deres hunde i området

Her bed han mærke i en mærkelig lugt, der kom nede fra søerne.

- Vi gik hurtigt igen, fordi der lugtede så råddent dernede. Det havde vi ikke prøvet før, men det var jo heller ikke noget, vi tænkte nærmere over, siger han til BT.

Nettet strammes: Sådan vil politiet finde Emilies morder
Nettet strammes: Sådan vil politiet finde Emilies morder

Fra familiens hus er der frit udsyn til den sø, hvor Emilie Meng blev fundet. Familien har dog ikke set noget mistænkeligt, fortæller han til BT. Han tilføjer samtidig, at han endnu ikke hørt noget fra politiet, selv om han ifølge ham selv bør være nærliggende at tale med, når han og familien bor så tæt på.


LÆS OGSÅ: Flere hundrede holdt mindeceremoni for Emilie Meng

LÆS OGSÅ: Retsmediciner: Her kan der være vigtige spor på Emilies lig

LÆS OGSÅ: Sagde farvel til Emilie på stationen: Nu deler veninden hjerteskærende besked

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx