Af - 14/01-15 11:01

Politiet på jagt efter en snusende mandPolitiet på jagt efter en snusende mand

En 13-årig dreng mødte tirsdag eftermiddag i Roskilde en mand, der insisterede på at snuse til ham flere steder på kroppen.

Tirsdag eftermiddag fik politiet i Roskilde et anderledes opkald.

En 13-årig dreng kom cyklende i et stisystem, men blev stoppet af en mand med en besynderlig opførsel, som i politiets døgnrapport beskrives sådan:

Manden begyndte nu at snue til drengen fra maven og opefter, ligesom drengen blev bedt om at åbne munden, så han også kunne snuse til ham der, men det nægtede drengen at gøre. Selv om drengen bad manden om at stoppe, fortsatte han sit snuseri.

13-årig pige overfaldet af hætteklædt mand
13-årig pige overfaldet af hætteklædt mand

- Vi har svært ved at afkode, hvad mandens formål med snuseriet er. Drengens forældre har antydet, at de kender til andre i området, som har oplevet det samme, men ikke har anmeldt det, og dem vil vi naturligvis gerne høre fra, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet er desuden lidt i tvivl om, hvad de skal gøre, når de engang får identificeret den snusende mand.

Hundelufter fundet død i villakvarter
Hundelufter fundet død i villakvarter

- Vi er usikre på, om det overhovedet er strafbart at snuse til folk. Men der er ingen tvivl om, at det skaber utryghed, så vi skal i det mindste tale med ham.

Snusemanden beskrives som 40-45 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning, brunligt kort hår, mørk i huden og så ”udenlandsk” ud, overskæg, iført sort vinterjakke, talte dansk med accent og medbragte en stor hund med sort mave og brunlige pletter.

Roskilde Politi hører gerne fra folk, der kender til manden.

Mand afliver syv kæledyr og deler det på Facebook
Mand afliver syv kæledyr og deler det på Facebook


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx