Af Jeppe Pedersen - 29/09-17 17:16

Alexander blev fyret i Jensens Bøfhus: Grunden giver ingen meningAlexander blev fyret i Jensens Bøfhus: Grunden giver ingen mening

Den 18-årige Alexander Kamp fra Kolding fik sig i august en kæmpe forskrækkelse, da han modtog et brev fra sin arbejdsgiver Jensens Bøfhus i Kolding. Her stod der sort på hvidt, at han var fyret

storybild

Jensens Bøfhus vil ikke svare på, hvorfor de har fyret Alexander Kamp. (Billede: Andreas Beck)

Fyringen blev forklaret med, at han var udeblevet fra sin vagt som opvasker. Men det er ifølge Alexander Kamp en direkte løgn. Alexander Kamp havde nemlig byttet vagten med en anden, og havde samtidig oplyst sin nærmeste leder om byttet, hvilket den accepterede. Det er ifølge Alexander den normale kutyme, når en vagt skal byttes.

Men det kostede ham altså jobbet, fortæller han til BT.

»Jeg tænkte, at det var meget urimeligt. Jeg har jo gjort præcist, som man skal gøre, når man bytter en vagt. Selv hvis jeg skulle have arbejdet, plejer de at ringe og spørge, hvor man bliver af. Det gjorde de jo ikke, fordi jeg jo havde byttet den,« siger Alexander Kamp, der uden job frygtede for, hvordan han nu skulle få betalt regningerne og huslejen.

Alexander Kamp har siden fyringen forsøgt at få et svar fra sin leder, der stod bag fyringen.

Men det har ikke været muligt. Alexander Kamp har forsøgt at spørge på Facebook, hvor de normalt kommunikerede om vagter, men her han ikke svaret. I stedet har han blokeret Alexander, så han ikke længere kan skrive til lederen.

(Hele korrespondancen kan I se herunder:)

(Her kan I se en tidligere samtale med lederen.)

Derudover har Alexander Kamp spurgt efter lederen inde på arbejdspladsen, men her fik han at vide, at han var på ferie. Nu har Alexander Kamp skrevet ind til hovedkontoret, hvor han håber på at få svar.

»Jeg vil egentlig bare gerne høre, hvad den reelle grund er til, at jeg er blevet fyret,« siger Alexander Kamp, der har en formodning:

»Jeg kunne mærke, at han ikke kunne lide mig. Det var mit indtryk,« siger han.

BT har forsøgt at få Jensens Bøfhus til at svare på, hvorfor de har fyret Alexander Kamp med en begrundelse, der ikke holder stik.

Restauranten kommenterer dog blot, at de ikke vil kommentere på personalesager.

BT har samtidig forsøgt at få en kommentar fra den pågældende leder, men personen har ikke responderet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
DMI: Vejret bliver endnu værre - her...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx