Af Berit Hartung - 10/01-18 20:19

Dennis i 'Mads og Monopolet' ville gå fra sin gravide kone: Nu har han taget en vigtig beslutningDennis i 'Mads og Monopolet' ville gå fra sin gravide kone: Nu har han taget en vigtig beslutning

Parret har været sammen i 10 år.

storybild

I sin udsendelse lørdag behandlede radiovært Mads Steffensen og hans monopol et spørgsmål fra en vordende far, som overvejede at forlade sin gravide hustru. (Arkivfoto) (Billede: Claus Bech)

I lørdags havde lytteren 'Dennis' et dilemma i 'Mads og Monopolet,' hvor han fortalte, at han har besluttet sig for at gå fra sin gravide kone. Nu har han imidlertid besluttet sig for at give forholdet en chance til.

Under lørdagens udgave af DRs populære radioprogram 'Mads & Monopolet' på P4 skabte især dilemmaet fra den vordende far, Dennis, debat på Facebook efterfølgende.

Dennis har været sammen med sin kone i 10 år. Sammen har de et barn på seks, og i et brev til programmet fortalte han, hvordan han og hans kone havde været gennem fire år med en opslidende fertilitetsbehandling. Behandlingen har nu endelig båret frugt, og Dennis' hustru er i lykkelige omstændigheder og skal føde om få måneder.

Men Dennis er ikke lykkelig mere. Han har mistet lysten til sin kone og troen på deres kærlighed, fordi det hele efterhånden drejer sig om kampen for et barn til. Derfor har han besluttet at forlade hende, men han er i tvivl om, hvornår:

Skal jeg gå nu, før hun har født, eller skal jeg vente til efter fødslen? spurgte han panelet.

Til det svarede Sofie Linde, Mads Langer og Mads Christensen, at Dennis slet ikke skal gå. I hvert fald ikke nu. Han skal derimod blive og støtte sin hustru og give deres forhold en chance til, lød rådet.

Tv-værten Sofie Linde, som selv er gravid, sagde, at man ikke kan gå fra en højgravid kvinde. Hun mente, at Dennis må mande sig op og kæmpe for forholdet og blive - i hvert fald - i to år.

Sanger Mads Langer kunne godt forstå, at Dennis var kørt ned af fertilitetsbehandlingen, men heller ikke han mente, at det var et godt tidspunkt at gå. Han mente, at Dennis i stedet skulle gøre noget godt for sig selv.

Lidt det samme var livsstilseksperten Mads Christensen inde på. Han mente ikke, at løsningen var at gå lige nu. Han burde i stedet tage væk nogle dage og tænke over, hvad der kan gøre ham glad igen, mente 'Blærerøven'.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Fetterlein i grimt uheld

Onsdag postede Mads Steffensen en opfølgning fra lytteren, som takker for, at Monopolet tog hans dilemma op.

Dennis fortæller, at han har besluttet sig at give forholdet et års tid eller to mere.

'Jeg ville være rigtig ked af, hvis min beslutning kastede min nuværende kone og vores børn ud i nogle situationer, som det ville være hårdt for dem at komme ud af, i værste fald en fødselsdepression,' skriver han blandt andet, men afslører samtidig, at han stadig har planer om at gå fra konen.

'På nuværende tidspunkt er jeg stadig afklaret med, at vi går fra hinanden på et tidspunkt, men også at jeg skal vente med at fortælle hende noget, til efter hun har født. Som i minimum 4-5 måneder efter fødslen. Samtidig vil jeg selvfølgelig også gøre det klart for hende, at jeg vil hjælpe alt hvad jeg kan undervejs, til hun igen er klar til at stå på egne ben. Og at vi efterfølgende kan være der sammen for vores børn, og støtte dem hvor de end måtte have brug for det.'

LÆS OGSÅ: Danskerne vil ikke have Kim som kollega: 'Jeg vil ikke skræmme nogen'

Han skriver, at han mener, at konen er bedst tjent med at vide, hvordan han står nu.

'1-2 år ligger langt ude i fremtiden, og derfor synes jeg, hun bør kende til min beslutning inden da. Jeg ville selv have det dårligt med, hvis hun gik og var kærlig overfor mig, og jeg så efterfølgende fandt ud af, at hun ville smutte fra mig. Så ville det være bedre at smide kortene på bordet tidligere, og så bare bo sammen til vi alle er klar til at komme videre. Vi har heldigvis et stort hus, hvor der er plads til at kunne 'mødes på midten' men også trække os ud i hver vores afdeling af huset.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx