Af - 01/11-16 18:33

Mette satte mini-gris til salg: Måtte slukke sin telefon efter 100 opkaldMette satte mini-gris til salg: Måtte slukke sin telefon efter 100 opkald

- Jeg havde ikke regnet med, at det ville eskalere så meget.

Bildstrecke im Grossformat »

100 opkald på knap fire timer.

Da Metto Norre Boel oprettede en salgsannonce på Den Blå Avis, vidste hun godt, at det ville blive et af de mere populære af slagsen, men hun havde ikke forestillet sig, at opmærksomheden omkring den seks måneder gamle minigris Else ville være så massiv.

Elsa var blevet solgt af en avler på Langeland og til en køber på Sjælland, der viste sig ikke at kunne tage sig af grisen alligevel.

Japansk pindsvin får egen fotoudstilling
Japansk pindsvin får egen fotoudstilling

Da det kom Mette Norre Boel for øre, tilbød hun i første omgang selv at tage sig af grisen, hvis søster Mette Norre Boel allerede havde sammen med en anden mini-gris. Håbet var, at de tre grise kunne gå sammen udenfor, men det viste sig hurtigt, at Elsa var en indegris:

- Hun stod udenfor og skreg og skreg, fordi hun gerne ville ind, og det kunne mit hjerte bare ikke bære, siger Mette Norre Boel til metroxpress og fortæller, at der desværre ikke var mulighed for, at Else kunne komme ind og gå.

- Jeg havde bare på fornemmelsen, at mine hunde er lidt for glade for svinekød, siger hun med et grin.

Onsdag blev den bare ti kilo tunge mini-gris derfor sat til salg på Den Blå Avisen for 1.000 kroner. Efter cirka 100 opkaldt på tre til fire timer så Mette Norre Boel ingen anden udvej end at slukke for signalet på sin telefon, og efter ti timer valgte hun at fjerne annoncen fra Den Blå Avis.

- Jeg havde ikke regnet med, at det ville eskalere så meget. Sidst jeg tjekkede mit opslag på Facebook, havde det fået over 9.000 kommentarer, fortæller en overrasket Mette Norre Boel til metroxpress.

Men det er ikke alt. Opslaget er nået bredt ud på Facebook. Blandt andet har en veninde delt annoncen, der har fået langt over 4.000 kommentarer.

Lille Elsa er altså blevet det, man kalder for et viralt hit.

Desværre er vi nødt til at punktere de mange tusinder interesserede personers grissedrømme: Elsa er blevet købt.

Efter et længere castingforløb, har Mette Norre Boel endelig fundet den helt rette ejer. Det drejer sig om en familie i området omkring Frederikssund:

- Jeg valgte familien, fordi deres interesse var oprigtig og gennemtænkt. De havde mange gode spørgsmål og havde længe været på udkig efter en mini-gris. Familien har en lille hund og tre børn, så det er bare helt perfekt, fortæller Mette Norre Boel og fortsætter:

- Der var jo mange henvendelser, og en stor del var lidt for spontane. For eksempel skrev et par, at de var interesserede. Men de bode i en lejlighed på Nørrebro i København.

TV: Pitbull går på listepoter for ikke at vække katten
TV: Pitbull går på listepoter for ikke at vække katten

Forhåbentlig har Else fået de rette ejere denne gang. Hun beskrives af Mette Norre Boel som værende 'den perfekte gris'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx