Af Ritzau - 24/08-17 18:13; Opdateret: 24/08-17 19:30

Politi: Kropsdel muligvis fundet i svensk farvandPoliti: Kropsdel muligvis fundet i svensk farvand

Efter en anmeldelse fra en civil borger har Svensk Politi i dag nord for farvandet ved Falsterbo sikret, hvad der kan være en kropsdel.

Del af et lig er fundet i svensk farvand
Svenske myndigheder undersøger, om ligdel ved Falsterbo kan stamme fra journalist Kim Wall.
Opdateret med oplysning om resultatløs eftersøgning af Beredskabsstyrelsen og med andre detaljer fra sagen.
I svensk farvand er der torsdag fundet en kropsdel. Men umiddelbart er det ikke klarlagt, om det stammer fra liget af journalist Kim Wall, oplyser Københavns Politi.

Fundet er gjort efter anmeldelse fra en civil borger, oplyser politiet i en pressemeddelelse. Ligdelen lå i vandet nord for Falsterbo.

De svenske myndigheder er torsdag i gang med at undersøge fundet nærmere, lyder det i pressemeddelelsen.

Mandag eftermiddag fandt en cyklist en kvindetorso i vandet ved Vestamager, og den viste sig senere at være identisk med Kim Wall.

Hun mistede livet, da hun torsdag i sidste uge fra Københavns Havn tog ud for at sejle med Peter Madsen på ubåden "Nautilus".

Torsoen var omviklet med metal, ligesom der var foretaget ting ved liget, som ifølge politiet skulle sørge for, at det ikke kom op til havoverfladen.

Desuden har politiet konstateret, at arme, ben og hoved blev fjernet ved en "bevidst afskæring". Endvidere leder politiet fortsat efter journalistens tøj.

Torsdag deltog 25 folk fra Beredskabsstyrelsen i indsatsen for at afsøge Amagers kyst. Arbejdet sluttede sidst på eftermiddagen uden resultat, oplyser chefvagt Martin Nielsen fra Beredskabsstyrelsen Sjælland i Næstved.

Københavns Politi har sigtet den 46-årige Peter Madsen for manddrab. Han er varetægtsfængslet, fordi en dommer mener, at der er begrundet mistanke om "i hvert fald" uagtsomt manddrab under skærpende omstændigheder. Han har nægtet sig skyldig og har forklaret, at Kim Wall døde på ubåden som følge af en ulykke.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx