Af Sebastian Bjerring Jensen - 27/12-17 20:51

Kendt politiker blev overrasket: JA! Det blev den bedste juleaften!Kendt politiker blev overrasket: JA! Det blev den bedste juleaften!

Københavns Børne- og ungdomsborgmester, Pia Allerslev (V), kommer sent til at glemme juleaften i 2017.

storybild

(Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Københavns Børne- og ungdomsborgmester, Pia Allerslev (V), kommer sent til at glemme juleaften i 2017.

Ud over den sædvanlige gode julemad, stribevis af gaver og altoverskyggende hygge, fik Pia Allerslev nemlig også sat en flot ring på sin finger.

Det viser et billede fra politikerens Instagram-profil:

'JA....! ?❤️ Det BLEV den bedste juleaften - og med både min fars og mine børns velsignelse, kunne det ikke være mere perfekt...❤️❤️,' står der i opslaget.

Nede på knæ var Pia Allerslevs kæreste gennem knap halvandet år, direktør og bjergklatrer Henrik Uth, og svaret var altså et rungende 'JA'. Fem timer tidligere havde politikeren i et andet opslag på Facebook skrevet, at hun var sikker på, at det blev en perfekt jul, og den spådom endte hun altså med at have ret i.

Pia Allerslev har to børn sammen med sin eksmand, erhvervsrådgiveren Christian Simonsen, som hun i februar 2016 blev skilt fra. Siden har hun fortalt, at hun egentligt havde tænkt sig at nyde singlelivet i en længere periode, men så blev ramt af Amors pil, da hende og Henrik Uth støtte på hinanden gennem projektet Climb for Charity.

Venstre-politikeren har indtil nu siddet på posten som Københavns Børne- og ungdomsborgmester, men den 45-årige kvinde valgte ikke at stille op til det netop afsluttede kommunalvalg, så derfor måtte hun her før jul pakke sine ting og sige farvel til sine kolleger på Københavns Rådhus, der fra starten af 2018 får en række nye borgmestre.

BT har forsøgt at kontakte Pia Allerslev for en yderligere kommentar til den store nyhed, men det har været uden held.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Disse tre huse koster under 100.000...
bt.dk
Ny bog: Peter Madsen fantaserede om...
bt.dk
Sover du dårligt? Så skal du øve dig...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx